Gå til sidens hovedinnhold

Se Lyn – Vard Haugesund direkte

Lørdag møtes Lyn og Vard Haugesund på Bislett. Kampen kan du se direkte her!

BISLETT: Lyns seiersrekke hjemme på Bislett ble brutt, da Jonas Ryggs menn spilte 1-1 mot Grorud mandag for to uker siden. Lørdag kan laget imidlertid gjenreise fortet, når Vard Haugesund kommer på besøk.

Kampen kan du se direkte i vinduet øverst i artikkelen fra klokken 15 på lørdag!

Vard Haugesund er imidlertid ingen hvem som helst. Laget ligger på andreplass i avdelingen, hele ti poeng foran Lyn. Lyn klarte riktignok 1-1 i bortekampen i Haugesund i sommer, noe som lover godt for mulighetene til et godt resultat også på lørdag.

Lyn har vært et meget sterkt hjemmelag etter at Jonas Rygg overtok treneransvaret i klubben. Før 1-1-kampen mot Grorud sto laget med fire strake hjemmeseire. Den gode hjemmeformen har hjulpet Lyn-laget et stykke opp på tabellen, men det er fremdeles ekstremt jevnt i 2. divisjon avdeling 3.

Kun 12 poeng skiller andreplass fra nedrykksplass, og Lyn er blant de syv lagene med mellom 22 og 25 poeng. Laget er dermed avhengig av å fortsette å plukke poeng for å få nedrykksstreken på avstand.

Lyn kommer ifølge klubbens egne nettsider til kampen uten suspensjoner, og det er derfor grunn til å tro at hjemmelaget stiller et betydelig sterkere mannskap en i bortekampen mot Egersund sist helg. Vard Haugesund mangler på sin side et par sentrale spillere med karantene.

Kan du ikke komme til Bislett, kan du se kampen direkte her. Sendingen begynner cirka ti minutter før kampstart på lørdag!