RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Gunnar Stavrum (Nettavisen)

Se Martins første trening

Sist oppdatert:
Ingen tvil om hvem som er sjefen på treningen til Vålerenga etter dagens trenerskifte.

VALLE (Nettavisen): Grått lys og pøsregn er bakteppe når Martin Andresen løper ut fra den raskt innkalte pressekonferansen i Vallhalls kantine for å lede sin første trening etter at hovedtrener Tor Ole Skullerud har trukket seg.

Les også: Slutter i Vålerenga

Etter en rask oppvarming starter den midlertidige hovedtreneren med en knallhard drilling av forsvarsfireren. Det kan være et varsel om hva han ser som første prioritet foran den viktige hjemmekampen mot Molde på Ullevaal lørdag klokken 16.00.

Vålerenga har sluppet inn 39 mål til nå i år, og det er bare Start og Bodø/Glimt som har plukket flere baller ut av eget nett.

- Bra Birger (Madsen). Nå hadde vi god kontroll, skriker og veiver den nye hovedtreneren.

Inne i kantina har Tor Ole Skullerud og sportsdirektør Truls Haakonsen sin fulle hyre med å besvare spørsmål fra pressefolkene som kommer i en jevn strøm.

Skullerud virker litt matt og tom for energi, mens Haakonsen er offensiv og klar. Han etterlater et inntrykk av at løsningen med Martin Andresen som trener kan vare en stund - men at det neppe er den endelige løsningen. - Martin er skadet og leder laget i trening og kamp, sier Haakonsen, og legger til at Martin Andresen kan lede treningen også under konstitusjonsperioden før han er i god nok form for laget.

Hva som skjer da, ga ingen av dem svar på før Martin Andresen hastet ut av kantinen - og bort fra reporterne.

Første del av treningen er vanlig oppvarming, og da står Martin Andresen på sidelinjen og lar reservelagstrener Raymond Mikkelsen piske spillerne til innsats.

Så begynner alvoret, og det er en nitid drilling av Vålerengas nye forsvarsrekke: Amin Nouri, André Muri, Birger Madsen og Jarl André Storbæk. Ikke mindre enn ni juniorspillere og et par A-lags spillere i orrange overtrekk skal forsøke å overliste forsvaret.

De lyktes ikke under første del av treningen. Spørsmålet er om det også holder mot Moldes Mame Biram Diouf på Ullevaal lørdag.

Været blir ihvertfall neppe verre.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere