RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Se, nå er de venner

Sist oppdatert:
Her gir Olof Mellberg og Fredrik Ljungberg hverandre en stor bamseklem. Det tjente en svenske 200.000 kroner på.

DAGENS KAMPER - sjekk her

Før kampen mellom Sverige og Paraguay gikk det engelske tippeselskapet Ladbrokes ut og tilbød odds på at intime scener skulle utspille seg på Olympiastadion i Berlin torsdag.

At Olof Mellberg og Fredrik Ljungberg skulle klemme hverandre etter en svensk scoring ga for eksempel fire i odds, et tilbud flere hundrede svensker slo til på.

Da nettopp Fredrik Ljungberg headet ballen til side for Aldo Bobadilla i kampens 89. minutt, så var det ikke bare scoringen svenskene jublet for. Da kameramennene zoomet inn på en jublende Ljungberg «overfalt» av hele det svenske landslaget fikk enkelte akkurat det synet de hadde håpet: På toppen av haugen lå kaptein Mellberg in persona!

Røde tall
Og Ladbrokes måtte utbetale om lag 200.000 kroner til de mange svenskene som hadde tippet på litt småkosing mellom de forhenværende kamphanene. Uten at Bent Svele er så altfor lei seg for det.

- For oss vil et svensk avansement selvfølgelig bety at omsetningen vår opprettholdes, sier Ladbrokes norske markedssjef til TV 2 Nettavisen.

- Samtidig betydde en svensk seier kombinert med Englands seier noen blodige tall for oss i går. Om lag fem millioner pund (snaut 60 millioner norske kroner) er anslagene på.

I Sverige er man selvfølgelig også svært glade for at avansementet nesten er i boks, så får man heller leve med at de to Premier League-proffenes forhold neppe innebærer at de sender julekort til hverandre denne jula heller.

Jubelklemming
Expressen spør om Fredrik Ljungberg jublet sammen med Olof Mellberg.

- Man får håpe at alle jublet da vi vant, svarer målscoreren.

- Fikk du en bamseklem av ham?, følger den svenske avisa opp med.

- Haha, jeg fikk en bamseklem av de fleste, svarer Arsenal-proffen.

Som er meget fornøyd med resultatet, og scoringen i særdeleshet.

- Det hender ikke så ofte at jeg scorer mål med hodet. Jeg vet ikke akkurat hva jeg gjorde, men jeg ble ganske glad, sier den svenske målscoreren.

Og innrømmer han at den mye omtalte garderobekrangelen også kan ha hatt sine positive sider.

- Nå som man vinner kan man jo si at den kan ha ført med seg noe godt, sier Fredrik Ljungberg til Expressen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere