RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Afp/Scanpix

Se Pato herje med Napoli

Sist oppdatert:
Advarsel til Tottenham og Harry Redknapp. (Se video)

MILAN - NAPOLI 3-0

Alexandre Pato viste søndag at han kan bli en viktig mann når Milan besøker White Hart Lane, for returoppgjøret mot Tottenham i Champions League, senere denne måneden.

Brasilianeren har slitt en del med skader og satt på benken da lagene møttes på San Siro.

Søndag var Pato tilbake i godt gammelt slag da Milan høvlet over Napoli i toppkampen i Serie A. Milano-klubben vant til slutt 3-0 etter scoringer av Zlatan Ibrahimovic og Kevin Prince Boateng, før Pato selv satte kronen på verket med en lekker avslutning.

- Det er fortsatt langt igjen til seriemesterskapet. Nå må vi tenke på Juventus, som er neste motstander. Vi er et sammensveiset lag, sa Pato til pressen etter kampen.

Mandag morgen kan 21-åringen kose seg med toppkarakterer i de italienske avisene etter en fantastisk oppvisning mot Napoli. Hovedpersonen i søndagens oppgjør holder fokus på lagets innsats.

- Det var en sterk seier av oss. Vi er veldig stolte over det vi presterte i dag, sa Pato tørt etter kampen.

Nå venter to storoppgjør for de røde og svarte fra Milano. Først Juventus kommende lørdag, før det viktige returoppgjøret mot Tottenham i Champions League. Mest sannsynlig blir Pato å se på banen fra start i den kampen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere