Gå til sidens hovedinnhold

Se skottenes supermål

Svein Mathisen tror Brann blir kraftig svekket uten Charlie Miller og Robbie Winters. Se alle superskottenes fulltreffere.

I videovinduet over saken, kan du se målene skottene har vært involvert i denne sesongen.

Charlie Miller og Robbie Winters står for veldig mye av det Brann skaper fremover på banen.

Mens Winters kan åpne forsvar med listige diagonalløp, som gir plass for lagkamerater, har Miller et blikk og en pasningsfot som bare dukker opp i norsk fotball et par ganger i tiåret.

Involvert i 25 scoringer
Til sammen har de to skottene vært involvert i 25 av Branns 34 scoringer i Tippeligaen denne sesongen. Men ved sesongslutt kan de to være på full fart ut av Bergen.

TV 2s fotballekspert Svein Mathisen mener klubbledelsen bør strekke seg langt for å overtale de to til å ta et par sesonger til mellom de syv fjell.

- Det er veldig viktig for Brann å beholde de to. Det er helt klart at Brann blir svekket uten Winters og Miller, selv om de har kjøpt mye, sier han til Nettavisen.

- Frekkhetens nådegave
Den gamle Start-kjempen mener duoen gir Branns offensive spill en ekstra dimensjon.

- De har begge frekkhetens nådegave og har ingen respekt for noen. Det er sånne spillere som du bare venter på at skal avgjøre kamper, forklarer «Matta».

Dersom de to pakker ned kilten og forlater Bergen ved sesongslutt, tror han at Brann skal få det tøft med å erstatte dem.

- Det blir et dilemma for Brann. Spillere med den erfaringen og gjennombruddskraften som Miller og Winters har, må de betale dyrt for å få tak i. I stedet for å satse på to som de har i Bergen, så må de hente to stykker, som da skal trives i Bergen og Brann, sier Mathisen.

- Ikke ferdig
Miller er 30 år, mens Winters er året eldre. Mathisen tror de har noen gode sesonger igjen på fotballbanen, men innser at Brann ikke har muligheten til å cashe inn dersom de klarer å få dem til å bli.

- Du vet at når de har tatt to nye sesonger i Bergen, så er de ikke verdt noe for Brann, så det er ingen investering for fremtiden, sier han.

Se video av scoringene Charlie Miller og Robbie Winters har vært involvert i til nå i sesongen.

Reklame

NÅ: 30 % rabatt på alle Kastel-modeller