*Nettavisen* Sport.

Se Solskjærs upopulære svar til Røkke

Foto: Svein Ove Ekornesvåg (Scanpix)

Ønsker å ta med Magnus Wolff Eikrem og støtteapparatet om han får tilbud.

20.05.12 11:37

Ole Gunnar Solskjær mottok tre spørsmål fra Molde og klubbeier Kjell Inge Røkke da det ble kjent at manageren snakket med Aston Villa forleden.

Kristiansunderen ble blant annet spurt om han ville lede Molde ut sesongen.

Klubbdirektør Tarje Norstrand Jacobsen avslører overfor Romsdals Budstikke at Solskjær innrømmet at han vil reise kjapt om han får et tilbud.

- Det er et hypotetisk spørsmål, men får jeg et tilbud, vil jeg reise så snart jeg kan. Sannsynligvis etter kampen mot Hønefoss, skal svaret fra Solskjær ha vært.

Vil ta med flere
Den nevnte kampen spilles i slutten av mai og er den siste før sommerens EM-pause i Tippeligaen, et opphold som varer en drøy måned.

Videre ble Solskjær bedt om å gjøre det klart om han ville ta med seg folk fra støtteapparatet og noen av Moldes spillere.

- Jeg vil ha med meg Mark (Dempsey) og Richard (Hartis), var svaret angående klubbens trenere.

Manageren la angivelig heller ikke skjul på at Moldes spillerstall ikke vil være fredet om han skulle finne seg ny jobb.

- Ja, jeg vil gi et tilbud til Magnus Wolff Eikrem, skal Solskjær ha avslørt.

- Ordrenekt
Tarje Norstrand Jacobsen sier at han oppfattet Solskjærs tur til Birmingham som en ordrenekt. Direktøren hevder han konfronterte manageren med at han ikke skulle reise slik situasjonen hadde utviklet seg 17. mai. Solskjær reiste med Aston Villas representanter til England likevel.

Solskjær synes selv at det er trist at samtalen mellom ham og Jacobsen kommer ut i mediene. Han hevder gjengivelsene av svarene hans til klubbledelsen ikke er 100 prosent korrekte. Likevel bekrefter han overfor Romsdals Budstikke at hovedingrediensene stemmer.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag