RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Se spanjoler - det snør!

Sist oppdatert:
Raul og de andre spanske fotballstjernene våknet til snø i Oslo tirsdag. Og det er mer i vente. Se bildene som varmer fotballfolket.

Akkurat det spanjolene har fryktet skjedde: Like før klokken 09 begynte snøfnuggene å dale ned over hovedstaden, til stor glede for norske fotballsupportere.

- Kjempeglade
- Vi er kjempeglade for at det snør, selvfølgelig er det bra. Så har vi en litt større sjanse til å slå Spania, smiler Siv Hamre og Linn Hellum fra Oslo.

TV 2 Nettavisen møtte dem i snøværet i Karl Johans gate i formiddag. Jentene jublet over været. Snø og kulde er nemlig det Spania frykter foran morgendagens landskamp på Ullevaal stadion.

- Det er fint at det snør. Snøen kan kanskje hjelpe oss litt. Nå får vi bare håpe at det blir kuldegrader under kampen, sier Espen Jensen fra Hønefoss, helt hvit i håret som følge av snøkornene som daler ned over Oslo.

Blir til regn...
Snø vil det fortsette å gjøre i noen timer til.

- Det vil snø i hvertfall fram til lunsj, og kanskje helt fram til i ettermiddag, sier meteorolog Erik Hagemark ved Storm Weather Center til TV 2 Nettavisen.

Men fra i ettermiddag vil snøen gå over til regn.

- Det kommer nok til å gå over til regn utover dagen. Så gir nedbøren seg sannsynligvis til kvelden, og vi får temperaturer rundt null grader, sier Hagemark.

Ingen snøhjelp
Han kan desverre, for fotballelskende nordmenn, love enda bedre vær under landskampen.

- Det ser ut til å bli rundt 4 varmegrader og oppholdsvær ved kampstart, legger han til.

Dermed ser det ut til at Norge ikke får hjelp av snøen i denne omgang...

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere