*Nettavisen* Sport.

Se supertalentene leke seg

Foto: Skjermdump / Youtube

Disse gutta vet hvor målet står.

Under U20-VM i Tyrkia denne sommeren er manges øyne rettet mot Spania. Idrettsnasjonen stiller med et fryktinngytende godt lag - igjen.

Folk som Jese Rodrigues (Real Madrid), Gerard Deulofeu (Barcelona), Oliver Torres (Atlético Madrid), Suso (Liverpool), og Denis Suarez (Man City) er noen av profilene.

Tidligere i uken sa C Mores La Liga-ekspert Petter Veland følgende til Nettavisen om de spanske ungguttene:

- Det er en enorm gylden generasjon i Spania. Det er enormt spennende gutter, og etter Brasil-kampen i Confederations Cup kan det jo hende at det trengs, sier

Leker seg på trening
Jese Rodriguez er kanskje den som har fått mest skryt under mesterskapet på grunn av fem mål på fire kamper, men han er ikke den eneste målfarlige spanjol i dette VM.

I et klipp som har gått sin seiersgang på nettet de siste dagene, viser Deulofeu og Valencia-talent Pablo Alcacer fram skudd- og avslutningsteknikk som holder høy klasse.

De to 19-åringene er begge spådd en stor framtid på fotballbanen, og det er i grunn ikke så vanskelig å se hvorfor.

Deulofeu er oppfostret i Barcelonas ungdomsakademi og blir sett på som en av de mest talentfulle spillerne i den katalanske storklubbens yngre rekker.

Angrepsspilleren har også blitt koblet med en rekke klubber i England denne sommeren, og både Liverpool, Everton og Tottenham skal være interessert i å låne Barcas gullkalv.

Se talentene leke seg:

HTML EMBED

Møter Uruguay
Så langt har Barcelona-talentet notert seg for to scoringer i mesterskapet. Begge kom i gruppekampen mot USA der spanjolene vant med komfortable 4-1.

Alcacer er en annen det har vært mye snakk om en tid nå. Spissen var utlånt til Getafe i den nylig avsluttede sesongen og gjorde fire mål på totalt 24 kamper for klubben.

Også Alcacer har kommet på scoringslisten under U20-VM. Valencia-spilleren nettet i 2-1-seieren over Frankrike i gruppespillet.

Spania er for øvrig klare for kvartfinale under årets VM og møter der Uruguay. Den kampen spilles 6. juli

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.