RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Neil Stoddart (www.bigslickpictures.com)

Se Thor Hansen motta hedersprisen

Sist oppdatert:
Norsk pokers gudfar fikk den største hederen under Scandinavian Poker Awards.

Thor Hansen (60) har vunnet både EM og VM i poker to ganger og har 39 ganger kommet i pengene i World Series of Poker (WSOP).

Han er en svært respektert og verdsatt figur i både norsk og internasjonal poker, og mandag fikk han et fysisk bevis på akkurat det da han ble tildelt "Lifetime Achievement Award" under den skandinaviske prisgallaen i København.

- Det var en overraskelse. Jeg trodde at jeg skulle dele ut ut en pris, men så fikk jeg en i stedet, sier en rørt Thor Hansen til Nettavisen minutter etter overrekkelsen.

- Hvordan oppleves det å få en så spesiell pris?

- For å være helt ærlig; Det er ganske fantastisk.

(Artikkelen fortsetter)

Hansen flyttet fra Oslo til USA midt på 90-tallet og livnærte seg på poker, blant annet ved å spille for Larry Flynt. Da hadde han allerede vunnet sitt første WSOP-armbånd. I 2002 tok han sin andre VM-tittel. Og både i 2006 og 2007 var han nær ved å vinne et tredje.

- Jeg spiller nok i 30 år til. Jeg er heldig som har fryktelig bra helse. Jeg blir aldri syk, sier Hansen og legger til, med latter i stemmen:

- Bortsett fra fyllesyk da.

60-åringen er en av mange nordmenn som denne uka spiller Scandinavian Open, den åttende av elleve turneringer i fjerde sesong av European Poker Tour. Det er selvfølgelig en god anledning til å vinne nok en tittel.

Men uansett har Thor Hansen nok av tid. Han er tross alt bare halvveis i karrieren.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere