RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Se Zlatans utrolige scoring igjen (og igjen og igjen og igjen)

Sist oppdatert:
Zlatan Ibrahimovic scoret et fantastisk mål. Så skjedde noe uventet.

ANDERLECHT - PARIS SAINT GERMAIN 0-5:

Cristiano Ronaldo dominerte i Real Madrids mesterligakamp mot Juventus onsdag, og scoret to mål. Dermed er han turneringens toppscorer etter tre kamper, med totalt sju nettkjenninger.

Men det finnes flere måltyver i de Europeiske storklubbene, og den nærmeste utfordreren til Ronaldo og Lionel Messi, heter Zlatan Ibrahimovic.

Den svenske spissen storspilte for Paris Saint Germain i mesterligakampen mot Anderlecht onsdag, og noterte seg for hat trick før førsteomgangen var ferdigspilt. Totalt ble det fire scoringer, og nå ligger Ibrahimovic kun ett mål bak Ronaldo totalt i Champions League denne sesongen.

- For et sykt skudd
1-0-målet kom etter 17 minutter, etterfulgt av 2-0 fem minutter senere, og til slutt en helt praktfull scoring rett opp i krysset i det 35. minutt. Magikeren Ibrahimovic fikk tak i ballen 25 meter fra målet, og klinket til direkte.

Da klikket det for Aftonbladets Henrik Lundren, som kommenterte mesterligarunden for de svenske leserne.

- OOOOOOOOOHHHHH! Zlatan! Måål! Makeløst!! For et sykt skudd! Helt utrolig! Zlatan Ibrahimovic. Hørte Ronaldo dette? skrev Lundren.

- Det var et bra mål, jeg klager ikke. Spesielt når supporterne applauderer med, er det en stor ære. Det er første gang det har hendt meg. Nå er jeg lykkelig. Når man scorer et sånt mål har man et herlig minne å ta med seg, sa Ibrahimovic etter kampen, ifølge Aftonbladet.

12-1 i målforskjell
Men Ibrahimovic, som fikk applaus fra selv hjemmesupporterne etter det tredje målet, var ikke ferdig med å imponere. Etter at Édinson Cavani satte inn 4-0 like etter pause, scoret svensken sitt fjerde for kvelden etter en flott soloprestasjon. Dermed står han også med seks mål totalt i årets Champions League, etter også å ha scoret to mål i 3-0-seieren over Benfica, og ligger kun ett mål bak Ronaldo.

Kampen endte 5-0, og PSG står med full pott etter de tre første gruppespillkampene. Mye takket være Ibrahimovic har den franske klubben imponerende 12-1 i målforskjell.

Olympiakos ligger på andreplassen i gruppen med fire poeng, etter at de spilte 1-1 mot Benfica onsdag. Også portugiserne har fire poeng. Anderlecht ligger nederst med 0-10 i målforskjell.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere