Det er 14 år siden Norge sist hadde en visepresident i FIS (Odd Seim-Haugen), i helga skjedde det på ny.

Etter først å ha ble gjenvalgt i styret, med 110 av 121 stemmer, ble 59-åringen valgt til visepresident, mens Gian Franco Kasper ble gjenvalgt som president. Sveitseren går dermed inn i sin fjerde periode som leder for det internasjonale skiforbundet, mens Seeberg ble valgt inn i 2004.

Den største overraskelsen var likevel at Russland ikke fikk inn noen representanter styret.

- Det at Russland ikke kom inn i Council, er spesielt. Nasjonen fikk en stor dopingbot av FIS sist uke, og i tillegg har de hatt en kandidat som ved flere anledninger ikke har møtt i Council-møtene. Imidlertid mener jeg at det er viktig at en så stor nasjon som Russland kommer inn igjen med en representant ved neste korsvei, sier Seeberg til skiforbundet.no.

Likevel er presidenten i Norges Skiforbund mest opptatt av at han har fått fornyet tillit i FIS, i tillegg til at han både ble visepresident og leder for finanskomiteen.

- Dette er veldig hyggelig, og jeg er svært glad over å få en sånn tillit. Det er viktig at de nordiske landene er representert i Council da det er mest overvekt av medlemmer som fortrinnsvis er opptatt av kun alpint, sier Seeberg.

Svein Mundal fortsetter i alpinkomiteen, mens Kjetil André Aamodt går inn som nytt norsk medlem i verdenscupkomiteen.

Bertil Pålsrud og Hans Stub fortsetter i henholdsvis hopp- og freestylekomiteen.

Kjell Gunnar Dahle er nytt medlem i telemarkkomiteen.

Inggard Lereim fortsetter som nestleder i medisinsk komité.