RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Seier for Tollefsen

Sist oppdatert:
Ole-Kristian Tollefsen fikk igjen mye tid på isen i en kamp få hadde ventet seier.

Mandag hadde Nyhetskanalen premiere. Se den gratis her.

DETROIT RED WINGS - COLUMBUS BLUE JAKCETS 1-3: Ole-Kristian Tollefsen og Columbus Blue Jackets vant noe overraskende nattens kamp i NHL mot Detroit Red Wings.

- Vi hadde en god følelse før kampen. Etter at vi har spilt så dårlig i det siste måtte vi bevise. Dette var en viktig kamp og en viktig seier, sier Tollefsen til Nettavisen.

Kampens store spiller var Columbus-målmannen Fredrik Norrena som reddet hele 41 skudd.

Minus-poeng
Tollefsen oppholdt seg på isen 16.45 minutter, men måtte finne seg i å få et minuspoeng. Likevel - noen utvisning pådro ikke nordmannen seg denne gang.

- Greit nok. Jeg var rett og slett sliten, selv om det ikke er noen unnskyldning, sier Tollefsen om sin egen innsats.

Likevel har den norske backkjempen fått mye spilletid de siste kampene og mener han er på rett vei: - Sett i forhold til spilletid, føler jeg at jeg virkelig er en del av laget, og mener at jeg har spilt bra nok i det siste til å være her. Men det er aldri godt å si hva sjefen og lagledelsen mener, legger han til.

Tok ledelsen
Nordmannens lag vant 3-1 etter at Dan Fritsche, Alexander Svitov scoret i første og andre periode. Blue Jakcets ledet med to mål inntil Johan Franzen scoret Red Wings eneste mål nesten fem minutter ut i tredje periode.

To minutter før slutt sikret Blue Jackets seieren med scoring av Adam Foote.

Detroit kom til Columbus med fem strake seire, og har hatt solid tak på Ohio-laget - med seier i de siste sju innbyrdes oppgjørene.

Blue Jackets har hatt motgang og tapt fem av sine siste seks kamper før nattens oppgjør. Laget tapte også sin siste kamp mot Nashville med fire mot null i pucker i buret.

Ikke gitt opp sluttspill
Columbus ligger dårlig an i forhold til å kapre en plass i sluttspillet, men Tollefsen sier at de på ingen måte har gitt opp.

- I tilfelle må vi vinne 75 prosent av de resterende kampene. Håpet er der, men vi har ikke spilt så bra i det siste, medgir han.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere