RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: AFP/Scanpix

Seier kreves for Real

Bare seier mot Deportivo La Coruna er godt nok for Real Madrid i helgens serierunde. Hvis ikke kan håpet om seriemesterskapet gå dukken.

- Jeg er helt sikker på at vi kommer til å ta alle poengene mot La Coruna. Dermed vil vi ha sjansen til å vinne seriemesterskapet nok en gang, sier Zinedine Zidane selvsikkert.

Real Madrid ligger poenget bak Valencia i kampen om seriemesterskapet i Spania, et Valencia-lag som trolig ikke kommer til å få de store problemene med å slå Betis, særlig ikke i og med at spillerfordeleren Pablo Aimar er i gang igjen, skadefri og sugen på å spille.

Derfor må Real Madrid slo Deportivo La Coruna, et lag Zidane og co. har tapt for ni ganger på de siste 12 møtene. Statistikken taler altså imot stjernespekkede Real Madrid.

Først og fremst er det ventet at Deportivo-trener Javier Irureta kommer til å sende et forholdsvis reservespekket mannskap på banen, for å spare en del nøkkelspillere til tirsdagens returoppgjør i semifinalen i mesterligaen mot Porto.

Dessuten ligger Deportivo på 4. plass i ligaen. Laget har ingenting å kjempe for, annet enn æren. Og dette kan selvsagt Real Madrid dra nytte av.

Det går mot en spennende serieavslutning i Spania med Real Madrid og Valencia i hovedrollene, og kampene i helgen kan avgjøre mye.
(NTB-DPA)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere