RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Seier med bismak

Sist oppdatert:
Chelsea er fremdeles uten både poengtap og baklengsmål etter fem serierunder. Men manager Jose Mourinho var likevel bekymret etter seieren over Sunderland.

CHELSEA-SUNDERLAND 2-0: En ny ligaseier og tabelltet til tross, Mourinho måtte se Asier del Horno hinke ut med skade, og den nye stjernebacken mister definitivt tirsdagens Champions League-møte med Anderlecht. Kanskje ryker flere ligakamper også.

- Han fikk en strekk i låret, sa Mourinho til Sky Sports etter kampen. - Kanskje ikke så rart, han dro til Spania og trente to ganger om dagen, spilte mot Serbia, fløy hit, trente og spilte kamp dagen etter.

- Ingen god kamp

Chelsea slet lenge med å trenge gjennom Sunderland-forsvaret, men etter at Geremi dundret inn ledelsesmålet etter 54 minutter var det ingen tvil hvor seieren skulle gå. Likevel virket Frank Lampard & Co. slitne.

- Jeg er glad for poengene, men ikke spillet. Det var ingen god kamp av oss. Erfaring viser at etter en uke med landskamper, er mange spillere slitne og trenger tid på å komem til hektene, sa Mourinho.

Lampard ute av form

Særlig mener Mourinho at midtbanekjempen Frank Lampard har mye å gå på. Han imponerte ingen i Englands to landskamper sist uke, og mot Sunderland var han heller ikke på topp.

- Frank var god, fprholdene tatt i betraktning. Han kan spille bedre og vil nok gjøre det når han får en full ukes trening med laget, sa Mourinho.

Men nå lurer nok Mourinho mest på hvem som skal spille venstreback på tirsdag. wayne Bridge er ennå ikke fullt ut restituert, så kanskje blir det Damien Duff som må vikariere?

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere