RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Seier til Okparaebo og Ndure i lag-EM

Foto: Afp
- Jeg kontrollerte meg inn til seieren i dette heatet.

Jaysuma Saidy Ndure fikk tiden 10,19 i herrenes 100 meter, mens Ezinne Okparaebo løp inn til 11,48 på kvinnenes løp på samme distanse.

De to seierne ga full pott og 24 poeng i lag-EM i tyrkiske Izmir.

- Med en gang jeg kom på banen skjønte jeg at det ikke kunne bli løpt særlig fort her, for forholdene var for dårlige til det. Derfor bestemte jeg meg for å ta det rolig. Du kan godt si at jeg kontrollerte meg inn til seieren i dette heatet. Han som løp på innsiden av meg, i bane to, ledet i starten, men jeg visste at jeg hadde så mye inne at jeg ville ta ham lett på slutten, og slik ble det, slo Ndure fast.

Han la også til at løpet var en god gjennomføring, men det var kun seier og 12 poeng som var viktig for han på lørdagens løp.

Okparaebo var greit fornøyd med sitt løp, men også hun var klar på at jobben hun gjorde for laget var viktigst.

- Jeg fikk en fantastisk start og er veldig fornøyd med at jeg gjorde jobben for laget og vant denne 100-meteren. De 12 poengene smakte bra, fortalte Ezinne Okparaebo til NTB like etter løpet.

Søndag skal de norske sprinterne ut å løpe 200 meter i mesterskapet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere