*Nettavisen* Sport.

Seier til Thoresen

Foto: Ross D. Franklin (Scanpix)

Patrick Thoresen hadde én assist under nattens seierkamp i AHL.

11.02.07 10:53

Wilkes-Barre/Scranton Penguins – Binghamton Senators: 4-2

Patrick Thoresen og Wilkes-Barre/Scranton Penguins vant hjemmemøtet med Binghamton Senators i AHL (American Hockey League) natt til søndag. Patrick Thoresen var på isen i cirka 16 minutter under nattens match. Thoresen noterte én assist.

- Jeg fikk poeng, noe som føles godt. Jeg synes det var en grei match. Det viktige er at laget vinner og gjør det bra. Nå har vi tre nye kamper til uka, så vi får håpe vi klarer å bygge en winning-streak, sier Thoresen til Nettavisen.

Spilte bedre i går
Thoresen og Wilkes-Barre/Scranton tapte da de spilte mot Portland natt til lørdag, men personlig er Thoresen mer fornøyd med gårsdagens innsats.

- Jeg spilte bedre i går, men da spilte jeg mer, og da kommer man seg inn i matchen, sier han.

Han forteller at han ikke var spesielt fornøyd med lagkameratenes innsats under gårsdagens kamp.

- Jeg hadde fine pasninger, men de andre gutta fikk ikke pucken i mål, så da ble det ikke noe poeng på meg, sier Thoresen om kampen mot Portland.

Thoresen forteller at Binghamton Senators er et tøft lag å spille mot, dette til tross for at de ligger under Wilkes-Barre/Scranton Penguins på tabellen.

- De ligger under på oss tabellen, men alle lag er jo gode. Vi må spille bra hockey for å spille hockeykamper, man kan ikke hvile, sier han.

Kveldens høydepunkt
Binghamton Senators fikk to mål i tredje periode, mens Thoresen og Wilkes-Barre/Scranton Penguins skåret ett mål i andre periode og hele tre mål i tredje.

- Høydepunktet for kvelden var da vi skåret det avgjørende målet da det var fire minutter igjen av kampen, sier han.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.