Seieren glapp for Tutta

SEIEREN GLAPP: Suzann Pettersens måtte ta til takke med annenplassen. Før sisterunden var hun i delt ledelse med Park In-bee.

SEIEREN GLAPP: Suzann Pettersens måtte ta til takke med annenplassen. Før sisterunden var hun i delt ledelse med Park In-bee. Foto: Xaume Olleros (Afp)

Den norske golfstjernen ble snytt for årets første seier.

Suzann Pettersen ledet golfturneringen i Kina fram til søndagens avslutningsrunde, men der ble verdensener Park In-bee for sterk og snøt den norske golfstjernen for årets første seier.

Sørkoreaneren fikk dermed revansj for fjorårets knepne tap i samme turnering, som inngår i europatouren. Den gang gikk Tutta til topps ett slag foran Park.

Søndag var det Pettersens tur til å måtte ta til takke med annenplassen. Før sisterunden var hun i delt ledelse med Park, men Tutta fikk ikke fram den gode rytmen hun hadde på de tre foregående rundene.

Der Park vartet opp med åtte birdier under sin 67-runde, klarte Suzann Pettersen bare to. Hun måtte til slutt ty til fem slag mer enn Park, som vant turneringen med totalt 24 slag under par.

Tutta gikk på en bogeysmell på fjerde hull, men det ble altfor mye spill på par da det gjaldt som mest søndag. Dermed hadde det ingenting å si at Park hadde to bogeyer i finalerunden.

Uansett har Pettersen vist gryende form med godt og stabilt spill i Kina. Annenplassen er hennes beste plassering i 2014. Så langt i år har den norske verdenstoeren deltatt i fire turneringer. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.