CHELSEA - MANCHESTER UNITED 1-1:

Manchester United hadde skaffet seg et glimrende utgangspunkt for å få med seg tre poeng fra Stamford Bridge etter at Jadon Sancho ga gjestene ledelsen etter pause.

Midtveis i den andre omgangen ble imidlertid Chelsea tildelt straffespark etter at Aaron Wan Bissaka sparket Thiego Silva i leggen innenfor sekstenmeteren.

Les også: Greta ble trakassert utenfor stadion: - Skammelig

- Hva tenker han på?

Sky Sports-ekspert Jamie Carragher er smått sjokkert over hvordan Manchester United-backen opptrådte i den situasjonen.

- Det er er uforsvalig av Wan-Bissaka. Hva er det han tenker på? Thiago Silva har ryggen mot mål, sa den tidligere Liverpool-spilleren på Sky Sports.

- Jeg synes det er straffe. Det er veldig uforsiktig av Wan-Bissaka. Han sparket rett i ham bakfra, sa Carragher videre.

Jorginho satte straffesparket sikkert i mål og fastsatte dermed sluttresultatet til 1-1.

Carrick: - Ikke straffe

Manchester Uniteds midlertidige manager Michael Carrick mener på sin side at det ikke var straffe.

- Jeg synes ikke det er straffe i det hele tatt, i et intervju sendt på TV 2, uten at han ville gå nærmere inn på hvorfor.

Carrick føler Manchester United ble fratatt seieren i søndagens kamp på Stamford Bridge.

- Jeg er faktisk skuffet. Når man leder en kamp som denne, og det blir tatt fra deg på måten det ble, så er det skuffende. Jeg er veldig stolt av spillerne og støtteapparatet. I en vanskelig situasjon har vi gjort det beste ut av situasjonen denne uka.

Tuchel: - Vi dominerte fra start til slutt

Chelsea-manager Thomas Tuchel hadde en litt annen oppfatning av det som utspilte seg under søndagens storkamp.

- Dessverre har dette skjedd oss nå to ganger. Det var det samme mot Burnley. Jeg er absolutt fornøyd med prestasjonen, innsatsen og kvaliteten på kampen fra vår side. Jeg mener vi dominerer kampen fra første til siste minutt, sa Tuchel.

United-mål etter tabbe

Chelsea spilte seg fram til flere gode sjanser før pause, men lyktes ikke med å overliste David de Gea i Manchester United-målet.

Nærmest scoring kom Antonio Rudiger, som banket en ball i tverrliggeren fra langt hold via hånden til de Gea.

Også Callum Hudson-Odoi var farlig frempå for vertene etter rot i Uniteds forsvar, men en god beinparade fra de Gea avverget til corner.

Mer effektive var Manchester United, som like etter pause utnyttet en grov feil fra Jorginho, som forsøkte å ta ned en høy poler fra Bruno Fernandes på midtbanen.

Da mottaket sviktet var Jadon Sancho der som en klegg og rappet ballen foran den italienske landslagsspilleren. Alene med Edouard Mendy fintet Sancho pasning til Marcus Rashford og rullet i stedet ballen i nettet til 0-1.

Jorginho-revansje

Snaut 20 minutter senere fikk Jorginho sin revansje da han satte inn 1-1 på straffe, etter at Thiago Silva ble felt av Aaron Wan-Bissaka etter en Chelsea-corner.

Jorginho tok sitt sedvanlige hopp, før han plasserte ballen sikkert i hjørnet.

Chelsea var nærmest seieren, men lyktes aldri med å overliste David de Gea i åpent spill. Dermed endte kampen 1-1.

Chelsea møter nå Watford på bortebane onsdag, mens Manchester United tar imot Arsenal på Old Trafford torsdag.