Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Seiersmarsjen fortsetter: - Stabæk har ekstremkvaliteter

FORTSETTER SEIERSMARSJEN: Stabæk sikret seg sin fjerde strake seier da Mjøndalen ble slått på hjemmebane søndag.
FORTSETTER SEIERSMARSJEN: Stabæk sikret seg sin fjerde strake seier da Mjøndalen ble slått på hjemmebane søndag. Foto: Fredrik Varfjell (NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Tok sin fjerde strake seier da Mjøndalen kom på besøk.

STABÆK - MJØNDALEN 1-0:

Stabæk-trener Bob Bradley fortsetter suksessen med bærumsklubben. Søndag ble det en ny seier, den fjerde på rappen, hjemme mot Mjøndalen, selv om gjestene skuslet bort flere gigantsjanser til å ta med seg både ett og tre poeng.

- De har så mye x-faktor og ekstremkvaliteter på topp der, selv om de spiller dårlig, kommenterte Jesper Mathisen om vertene i TV 2s Fotballextra.

Det var hjemmelaget som åpnet best på Nadderud og allerede etter to minutter fikk vertene en kjempemulighet til å gå opp i ledelsen.

Adama Diomande flikket Giorgi Gorozia alene igjennom mot keeper, men georgierens avslutningsforsøk gikk utenfor.

Gjestene var lenge nest best i Stabæk-land, men etter pause hevet Vegard Hansens menn seg betraktelig. Både Ulrik Arneberg og Christian Gauseth hadde eventyrlige muligheter til å sende Mjøndalen i ledelsen, men mens førstnevnte ble stoppet av Mandé Sayouba, satte Gauseth headingen utenfor fra fire meter.

Først i det 70. minutt kom kampens første scoring, men så var den da også verdt å vente på.

Nykommer Yassine El Ghanassy briljerte ute på kanten før han sendte avgårde en magisk pasning til Ernest Asante. Ghaneseren befant seg plutselig mutters alene med keeper og gjorde ingen feil. De snaut 4000 fremmøtte eksploderte.

Mjøndalen ga seg imidlertid ikke og fortsatte å produsere gigasjanser. Igjen var det Gauseth som fikk avsluttet, men selv om skuddforsøket traff innenfor stengene denne gangen, var Sayouba med på notene og fikk avverget.

Mot slutten åpenbarte det seg flere store kontringsmuligheter for vertene, men det ble med Asantes ene scoring.

Stabæk klatrer dermed opp på en knallsterk andreplass i Tippeligaen, mens Mjøndalen ser ut til å ha kommet ned på bakken etter den høytflyvende starten.

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!