RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Seiersmaskin tilbake som en vinner?

Foto: hesteguiden.com
Sist oppdatert:
Ja, vi har god tro på at vår banker for dagen setter favoritten til veggs med løp i kroppen, fra optimale forutsetninger for hans del.

Klikk her for å se våre V65-forslag.

Så er det endelig klart for åpningen av landets hovedbane Bjerke, etter at nytt banedekket har blitt lagt i løpet av sommeren. Spillerne skal merke seg at det vil ta litt tid før banen har satt seg, og ifølge sportssjef Arnlioth Heltberg må man beregne at banen er ett til to sekunder tyngre enn ved optimalisert standard.

NYHET! Få Håkons travtips på mail

Tet og slutt?
Ja, vi er tilbøyelig til å tro akkurat det om 3 Only Audition i finalen, og den seiersvante Super Photo Kosmos-sønnen blir vår spreke banker for dagen. Over en halv million kroner har 6-åringen rasket med seg, og på blott 42 starter har Hamre-traveren triumfert hele 15 ganger. Nå er det dog en stund siden den kapable krabaten har fått smake seierens sødme, men med løp i kroppen tror vi fort det kan være dags i kveld. Det ble et passivt opplegg i comebacket for 14 dager siden, men nå meldes det om langt mer offensive takter.

Kusk Frode Hamre sin oppgave er å holde 6 Unikat fra livet ned startsiden (hestene innvendig bør være glade for å få en rygg å gå i...), og dersom han skulle klare det, ja så har vi god tro på at 25-prosenteren i spillet leder rundt om. På Momarken 27. desember i fjor holdt andrevalget i spillet unna for svært gode hester som Pappniak Laday og Iacopo, over dagens distanse på flotte 14.0 Dagens konkurrenter egner seg således ikke til å skremme, på normal form. Favoritten 10 Løb Cowboyland er selvsagt meget bra, men vi mener Alf Palema-sønnen ikke er snakk om noen utpreget sprinter.

To dueller?
Ja, i hhv V65-2 og den tredje avdelingen syntes vi to hester skiller seg klart ut på kapasitet. I den andre avdelingen snakker vi om 5 Baron Chance og 11 Sizzling, og i feilfri utgaver skal den duoen normalt være godt klar av de øvrige. Førstnevnte har dummet seg vekk fra start to ganger på rad, men forut for det rakk Andover Hall-sønnen å vise fine ting. Sistnevnte falt som tung favoritt sist, men kusken tok på seg skylden for den fadesen. Vi er litt inne på at Super Arnie-datteren trekker det lengste strået, men begge har jo så langt vist at de ikke er helt stabile, noe som gjør sitt til at vi koster på oss noen flere garderinger på de to største forslagene.

Et herlig stayerløp venter oss i V65-3, og sjansene for at vinneren er å finne på duoen 5 Dazzling Lionel og 9 Conway Holl, tror vi skal være svært gode. Førstnevnte avsluttet solid til sølv på fine 15.0 i den siste starten, og toppformen virker således til å være rett rundt hjørnet for den kapable Kadabra-sønnen. Uforandret fin form holder sistnevnte, og kusk Tom E. Solberg er nok fryktelig sugen på revansje, etter den forsmedelige disken sist (overlegen vinner i mål...).

Kjøp Nettavisens ekspertkupong her.

Øvrige vurderinger
V65-1: Vi støter her på et litt småskummelt tidsløp for kaldblodshester, men en helt grei favoritt er 2 Løkki Ess. Jærvsøfaks-sønnen har vunnet tre av seks starter så langt i år, og innsatsen til sølv på 32.1 full vei bak Jahn Robert i den siste starten var klart godkjent. Galoppen ligger dog litt på lur, noe som gjør sitt til at vi tyr til noen garderinger. Vidar Hop fikk fryktelig fart på 3 Mai Evita til slutt etter tidlig galopp i den tredje siste starten, og Pål Even-datteren har bekreftet fin form etter det. Catchdriveren fra Vestfold får sjansen på ny, og 18-prosenteren i spillet bør således vurderes tidlig, sammen med 14 Bravo Turbo.

V65-3: Hestene i den fjerde avdelingen har vunnet "hele" fem løp på til sammen 119 starter så langt i år, og det sier vel det meste om kvaliteten på løpet. Det kan således fort komme en smell, og vi garderer følgelig bredt. 11 Blessegløgg kommer fra Trøndelag med brukbare meritter, og Lanem Sjur-sønnen er for oss snakk om en naturlig utgang. Dagens distanse er trolig ikke den optimale for 7 Gilmas Hansine, men dersom det skulle klaffe litt med fine rygger underveis skal ikke Spikeld-datteren avskrives i kampen helt der fremme. 6-årshoppa er en trolig vinner med ordentlig åpning sist (fikk ikke med seg sulkyen mellom hester...), og 12-prosenteren er sannsynligvis ytterligere forbedret til dagens dyst, med to løp i kroppen etter lang pause.

V65-5: Favoritten 1 Voje Nido, tror vi fort kan bli innestengt med en rekke startkjappe konkurrenter på utsiden, og det kan bli dønn riktig for friskusen Eldar Harviken bak 10 Vinning Tor ved denne anledningen. Høiby Kongen-sønnen holder absolutt toppform, og 7-åringen må således tilmåles solide vinnersjanser, mot passende motstand. En spennende start gjør 11 Hellepål i regi dyktige Finn Holmen, og selv om Pålex.K.-sønnen aldri har vært noen utpreget sprinter, snakker vi her om en outsider i løpet.

Kjøp Nettavisens ekspertkupong her.

Ekspertforslag
Til V65-løpene på Bjerke har vi satt opp fire spilleforslag på hhv 126, 420, 840 og 2176 kroner, som du ved et enkelt tastetrykk kan kjøpe her .

Det største forslaget er et abc-system, som vi har fylt ut på fire kuponger her , og dette oppsettet kan være et ypperlig alternativ til f. eks. et spleiselag på jobben!

I tillegg har vi satt opp to Dagens Dobbel-forslag på hhv 100 og 300 kroner, og de spillene kan du får kjøpt her .

Kjøp en bong og se V65-løpene fra Bjerke på NRK2 kl. 19.30-20.00 i kveld!

Nyhet!
Nettavisen tilbyr nå sine lesere å motta nyhetsbrev-gratis, til V65 og V75-omgangene, og dersom du vil ha dette direkte til din e-post, går du inn å registrerer deg her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere