*Nettavisen* Sport.

Seiersvant dame spilles

Foto: Kanal75.se

Vi har svært god tro på at vår V4-banker tar korteste veien til mål på Kalmar fredag.

18.01.13 10:32

Sportspills meny fredag:
V65 Jarlsberg: Full gass med Pepper
Oddsanalyse skiskyting: Emil får trøbbel mot Martin
Oddstips: Espanyol spilles

Fredagens travmeny fra Norsk Rikstoto byr på en utfordrende V4-omgang fra Kalmar og en herlig V65-omgang fra Jarlsberg til kvelds der vi byr på et sprekt andrevalg som banker.

Innleveringsfrister Kalmar
V4 kl. 12.20
DD kl. 12.37

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

Det er krevende å være travspiller til dagens V4-løp i Kalmar. Det innledes med et mildt sagt uoversiktlig amatørløp, men bankeren dukker opp i V4-2/DD-1. For øvrig er det også åpent i både V4-3 og V4-4, og det kan ligge riktig fine penger i luften for dem prikker fire rette i ettermiddag.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Tet hele veien?
Det handler om 1 Smala Sussie som er en 5-års hoppe som ikke gjør noe annet enn å vinne. Nest sist ble hun disket for litt trang kjøring, men hun var tilbake som vinner nå sist på en imponerende måte. Tre seire på blott fem starter i en hittil kort karriere, forteller om en dame som har vinnerinstinktet i orden. Fredag står Starchip Enterprise–datteren perfekt inne grunnlagsmessig og fredagens løp er ledd i oppkjøringen til et V75-løp huan skal ut i om en måneds tid. Og skal hun duge i V75, da bør hun vinne dette løpet. Trener og kusk Magnus Dahlen er ikke bekymret for førstesporet bak bilen, for Smala Sussie er meget kjapp fra start. Hoppa kan riktignok bli litt hissig, men når er det snakk om 1640 meter så bør det gå bra. Vel i tet må dette være en strålende vinnersjanse og vi bankerspiller Smala Sussie både i V4 og DD.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

En vinner feilfritt
Catrin Fajersson og 1 Falk Nalan er vår favoritt i V4-4, men kun et fjerdevalg hos spillerne nå i morgentimene fredag. Goetmals Wood–sønnen er av den usikre sorten noe 13 av 15 løp med galopp indikerer. Sist så galopperte han bort noe som lignet en sikker seier midt på oppløpet og da hadde han knekket lederen fra utvendig posisjon. Fredag står Falk Nalan innbydende til i førstespor fra strek og klarer Catrin Fajersson å løse denne karen feilfritt avgårde, skal vinnersjansen være god i V4-4.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.