*Nettavisen* Sport.

Seilsporten seiler i medvind på sponsorsiden

Oslo (NTB): Norske OL-seilere vil nyte godt av Kongelig Norsk Seilforenings nye sponsoravtale med Fokus Bank. Avtalen er verd 4 millioner kroner og strekker seg ut 2015.

27.01.12 13:12

- I Fokus Bank har vi en aktiv partner som er oppriktig interessert i seiling, og vi er meget godt fornøyde med at de utvider avtalen med oss. Fokus tenker langsiktig og er opptatt av at sporten skal utvikle seg mest mulig. Som del av den nye avtalen etablerer vi blant annet et toppseilerstipend, der inntil 10 topplag vil motta støtte til videre satsing, sier Jan Erik Næss, generalsekretær i KNS.

Stipendet vil spesielt gi nyttige økonomisk bidrag til OL-seilerne. KNS ble etablert i 1883. De har 4065 medlemmer. Den nye avtalen gjør at KNS får videreutviklet sitt arbeid innen breddeidretten, og vil blant annet styrke byggingen av nytt seilsenter for barn og unge på Bygdøy.

- Å introdusere barn og unge til seiling på et tidlig tidspunkt er viktig for å sikre fremtiden til sporten. Vi ønsker å bidra til at fremtidens seilere får gode opplevelser i ung alder og med den nye samarbeidsavtalen får vi både mer tid og ressurser til å prioritere dette arbeidet, sier Næss. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.