RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Wolfgang Rattay / Reuters

Sejerstad kjørte ut og ble skadet

Sist oppdatert:
Super-G-rennet gikk utover skulderen til Lotte Smiseth Sejerstad.

Alpinisten Lotte Smiseth Sejersted (21) skadet venstreskulderen da hun kjørte ut under fredagens super-G-renn i tyske Garmisch-Partenkirchen.

Sejersted ble sendt til sykehus for en sjekk, men det skal ikke være snakk om et brudd. Det er uvisst om hun kan stille i lørdagens utforrenn og søndagens super-G.

21-åringen hadde startnummer 6 i rennet. Hun gjorde det godt helt til hun kjørte ut et sted mellom annen og tredje mellomtid. Hun kjørte ut i likhet med seks andre alpinister fredag.

Tina Weirather fra Liechtenstein vant rennet. Det var hennes første verdenscupseier for sesongen. 23-åringen var i mål 0,12 sekunder foran amerikaneren Julia Mancuso og verdenscupmesteren Tina Maze fra Slovenia.

– Endelig en seier etter 74 forsøk. Jeg kan nesten ikke tro det. Det har vært en lang vei hit. Jeg har slitt i uker og måneder med å slå til i toppen, sa Weirather etter seieren.

23-åringen er datter av Harti Weirather og Hanni Wenzel, som begge sto for store alpinbragder i sine karrierer.

Fredagens super-G i Garmisch-Partenkirchen erstattet det avlyste rennet i franske Val d'Isère. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere