Lotte Smiseth Sejersted revansjerte seg etter et skuffende utforrenn fredag og kjørte inn til delt 10.-plass i lørdagens super-G i Beaver Creek.

- Jeg var veldig skuffet i går. Det fungerte ikke så bra på trening, og jeg slet litt med å finne riktig utstyr. Jeg var ganske irritert etter 36.-plassen, men i dag er jeg fornøyd. Det var bra kjøring, sa Sejersted til NTB.

I 2015 arrangeres VM i Beaver Creek, og Sejersted tror hun kan ha noe å hente der.

- Nå er jeg venn med løypa. Jeg var ikke det fredag. det er en veldig teknisk løype som passer meg veldig godt, så jeg var ikke så veldig stresset over at det gikk dårlig i utfor. Jeg må fortsatt komme litt inn i rennmodus, sa hun.

Lara Gut fra Sveits fulgte opp utforseieren fredag ved å vinne også super-G lørdag. Hun har allerede tre seirer denne sesongen, like mange som hun hadde tidligere i karrieren, og har tatt en klar ledelse i verdenscupen.

Gut vant foran to østerrikske løpere. Hun var 92 hundredels sekund foran Anna Fenninger, mens Nicole Hosp ble nummer tre.

En tredje østerriker, Elisabeth Görgl, kjørte inn til nest beste tid, men hun ble senere diskvalifisert fordi skiene hennes ikke var i forskriftsmessig stand.

Sejersted var slått av vinneren med 1,77 sekund og delte 10.-plassen med franske Tessa Worley.

Ragnhild Mowinckel fikk også verdenscuppoeng. Hun kjørte inn til 26.-plass 2,87 sekund bak vinneren.

Søndag er det storslalåm i Beaver Creek.

- Det blir spennende. Forholdene her er så gode at jeg må prøve å gi på fra mitt høye startnummer, sa Sejersted. (©NTB)