*Nettavisen* Sport.

Sejr i V65?

Foto: Hesteguiden.com

Sejr Gammmelsbæk og Frode Hamre står til for å kunne lede sitt løp rundt om på Bjerke i kveld.

27.03.13 17:44

Det er fortsatt full fyr på travspillet selv om vi går inn i påskehøytiden i dag. Det starter med V4 fra Bergsåker, fortsetter med ettermiddags-V5 fra danske Ålborg, og det hele avsluttes som alltid om onsdagene med V65 fra Bjerke.

Eksperten har så langt vært en formidabel suksess for Sportspill, og så langt har vi spilt inn rundt 600 000 kroner på våre utlagte andelslag siden oppstarten forrige onsdag!

Det er fenomenalt, og det ligger enorme muligheter i dette konseptet. Vi jobber på for våre lesere, og vi håper på ny suksess på Bjerke i kveld! Vår glimrende kontakt i Danmark Carsten Rabjerg har lusket på stallbakken i Ålborg, og han har lagt ut to spill på eksperten til V5-løpene som starter kl. 15.50 i ettermiddag, før det hele braker løs i hovedstaden i kveld!

Klikk her for å lese mer om Eksperten og spille Nettavisens andelslag

Hamre igjen!
Det er sjelden Frode Hamre skuffer oss, og på Bjerke i kveld setter vi vår lit til at eksilbergenseren sørger for at vi er et skritt nærmere et besøk til utbetalingslukene igjen. Frode sørget for at fire andelslag gikk inn på Biri på fredag (totalt 55 000 kroner innspilt), når han vant lett med både Restless Explotion og V.C. Chocoholic.

På Sørlandet på søndag ble det tre triumfer på sukesstreneren, og han innfridde med vår banker i lunsjen på Bjerke i går Lightsonlightsoff. Vi stoler på at han gjør jobben for Sportspill også i kveld, og vi går da til et varmblodsløp i den femte avdelingen i V65-spillet hvor Frode Hamre seg opp bak en herlig traver i form av 1 Sejr Gammelsbæk.

Vi ble mektig imponert av 4-åringen ved triumfen på 17.7 over 2640 meter i debuten for Frode Hamre, og hesten var flyvende til slutt via en sisterunde i 14-fart den gangen. Han fulgte så opp med en strålende innsats til tredje på 15.8 full vei i et tøft V75-løp fra en veldig vanskelig utgangsposisjon i den siste starten, og vi tror han vinner i kveld (går 15.0).

Great Challenger-sønnen har en høy krevende aksjon, og vi tror ikke banen på Moamarken i den siste starten, som ikke ga noe gratis passet hesten spesielt bra, og da synes vi han var tapper til slutt. Ingen nekter ham teten i kveld, og vi kan ikke helt se for oss at 5 Baldini (opp en klasse for denne), slår vår banker for kvelden i fra "dødens" ved denne anledningen.

Vår rangering V65-5/V5-2/DD-1 A: 1 B: 5 C: 9-2-10-11-7-4-3

Innleveringsfrister Bjerke
V65 kl. 19.00
V5 kl. 20.00
DD kl. 20.25

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

V65-1, 2140 meter voltestart
Et varmblodsløp i relativt høyt grunnlag innleder denne V65-rebusen, og vi synes fire hester hever seg litt over mengden. Jevnt gode løp mot klart bedre konkurrenter enn dagens har 8 Big City Rambler gått nå på slutten, og vi synes 7-åringen skal ha en solid mulighet til å kunne legge dette feltet på rygg til slutt.

Han fikk fjerde på 15.4 full vei bak Victor Palema&Co i den siste starten, og han bekreftet med den innsatsen sin fine form. Tilbake etter litt pause kommer 5 Monte Major med solide treningsrapporter i ryggen, og 6-åringen som kan svært mye på sitt beste når helsen ikke skranter, skal selvsagt krysses på alle bonger.

Annonse: Øivind Grøstad hadde 12.9/siste 500 meter på denne sist og nå braker det løse i V65-1

Han ble toer på flotte 13.2 over en sprint bak svært gode Remee La Marc i den tredje siste starten, og ved den anledningen avsluttet han strålende til slutt (det forteller det meste om hvilken kapasitet det er på denne hesten). Det sprudlet ikke av 11 Orion Hindø sist, men løp i kroppen etter litt pause bør ha gjort godt.

Kapasiten er udiskutabel, og Glittum-traveren bør så absolutt være av de bedre i dette løpet på full form (latterlit lite spilt med sine 8%!). Pent til står 1 Hot Rocky, og formen på 10-åringen er fin. Av de bedre bør også 10 K.L.M. Linedancer være, men fjerdesporet i volten er litt sjanseartet (galopprisiko, og da dropper vi hun).

Vår rangering V65-1: A: 8 B: 5-11-1 C: 10-3-14-7-6-13-15-12-9-2-4

Øk moroa og spenningen til dagens løp ved også å kjøpe en lyntotokupong i spillboksen under til et av dagens spill.

HTML EMBED

V65-2, 2140 meter voltestart
Det er mange om beinet i dette kaldblodsløpet i den andre avdelingen, men vi tar en frekkis i dette løpet, og står på to hester. Vi synes 7 Rappfaksa virker til å være i rivende utvikling, og i den siste starten satt hun litt fast som tredje på 34.0 full vei i et tøft V75-løp i Drammen under blytung forhold (så knallfin ut).

Hun var totalt overlegen ved triumfen på 31.6 full vei i den nest siste starten, og vi tror Romtveit-traveren har en 29-tid inne på full vei. Da skal det i så fall kunne dreie seg om en solid vinnersjanse, og vi bankerspiller på de to minste bongene. I rivende utvikling er også 5 Spang Lilja, og hun krysses på det største forslaget.

Vi synes nesten sistnvnte var sjokkerende god i den siste starten ved andreplassen på flotte 30.4 full vei, og hun avsluttet i overlydsfart siste 400 i det løpet (kun slått av gode Lille Jerkeld). Tilbake etter en mindre pause kommer 13 Aaby Elda, og hun vant de to siste løpene hun gikk på imponerende vis.

Hun har en tung sisterunde å by på, og dersom hun er på skuddhold ut i oppløpet, skal ingen av dagens konkurrenter føle seg for trygge. Tøff til slutt er også 11 Sogna Jentao, og i en feilfri utgave, tror vi 6-årshoppa kjemper om seieren. Trolig forbedret med løp i kroppen etter pause, og hun er lite spilt med sine 7 %!

Vår rangering V65-2: A: 7 B: 5-13-11 C: 2-6-1-4-14-3-8-12-9-4

HTML EMBED

V65-3, 2140 meter voltestart
Vi støter på et litt åpent varmblodsløp i relativt lavt grunnlag i V65-3, og vi garderer da bredt. En spennende årsdebut avlegger 3 Rebella Juliane, og 4-årshoppa som ble herdet i tøffe lag i hele fjor må regnes med en solid vinnersjanse direkte. Hun gikk fine 16.9 full vei som best i fjor, og hun står perfekt inne i løpet.

Hun har trolig utvikelt seg mye over vinteren, og vi synes hun er alt for lite spilt med sine 15% En spennende start gjør også 1 Elgin Special, og treningsrapportene er relativt gode (gått 21.0 full vei på en fin måte). Eieren pleier ikke å sende stallhestene til start uten at de er vel forbredt, og da er hun seiersaktuell direkte.

Annonse: Øivind Grøstad har råsterke notater på denne og knaller til med et nytt superobjekt fra den røde boken i V65-3

Tilbake etter en mindre pause kommer 11 Writing Love, og hun bør så absolutt være av de bedre i dette løpet på sitt beste. Stivnet i fra "dødens" i den siste starten (femte på 18.4 full vei), men med ryggløp i det lengste speeder hun fort til slutt. vant på 17.5 over en sprint i den nest siste starten, og hun kan vinne igjen.

Vant et billig lunsjløp på 19.7 full vei i den siste starten gjorde 2 Reed Door, men Gentle Star-datteren skal ikke glemmes her (kan mye denne hoppa). Det er ikke utenkelig at 6 Romantic Crown piler til tet, og da bør hun kryses tidlig. Vi synes 5 Highland Legacy utvikler seg fint, mens 8 C.C. Queen Weber også krysses.

Vår rangering V65-3: A: 3 B: 1-11-2-6-5-8 C: 4-7-9-10

V65-4/V5-1, 2100 meter autostart
Vi synes fem hester hever seg litt over mengden i dette kaldblodsløpet i V65-4, og fremst setter vi 11 Hvalstad Hugin. Det ble sølv på 30.3 over 2660 meter i den siste starten, og han tapte da kun for seige Moe Kringsjå. Han har fordel av å stå i andre rekke (roligere da), og vi tror på en topp vinnersjanse feilfritt.

Det må som alltid klaffe litt for at 1 Bleiklijoker`n skal kunne gå helt til topps (og da har han blitt vel stor favoritt med sine 55%, men med ryggløp i det lengste og perfekte luker til slutt, speeder 6-åringen voldsomt fort. Etter to strake sprinttriumfer ble det sølv på 32.4 full vei i den siste starten, og formen er da fin.

Det er galoppfare på 2 Kengu i fra start i fra første rekke bak startbilens vinger, men dersom Flåten-traveren skulle trampe i vei på rette foten, er hun seiersaktuell i kveld. Moe Odin-datteren kom strålende tilbake etter to galopper i et tøft hoppeløp i den siste starten, og noen fare med formen er det da neppe.

Det er intet å utsette på kapasiteten til 7 Mjølner Komet, men 5-åringen har mye rart for seg. Det blir mye galopper, men feilfritt duger han godt. En spennende start etter litt pause gjør 6 Fjell Balder (fyker til tet), og på en kortspeed er han skummel. Han er litt vond å vinne med, men han er i hvert fall travsikker.

Vår rangering V65-4/V5-1: A: 11 B: 1-2-7-6 C: 9-5-4-12-10-8

V65-6/V5-3/DD-2, 1609 meter autostart
Et flott sprintløp for kaldblodshester i relativt høyt grunnlag avslutter denne V65-rebusen, og det ligner en skreddersydd oppgave for 2 Lome Brage. 6-åringen har gått gode løp mot tøffe konkurrenter nå på slutten (tredje på 28.5 full vei bak Alsaker Faks&Co i den siste starten), og da er det ned en klasse i kveld.

Vi bankerspiller H.G. Balder-sønnen på lillebongen, men det kan være slik at han kjøres for tet denne gangen. Gitt seg litt til slutt i fra den posisjonen ved flere anledninger, og en tøff åpning med mange startkjappe konkurrenter rundt seg, kan fort sitte litt i beina til slutt. Da garderer vi litt på de to største forslagene.

Veldig god til seier på 31.8 over aktuell distanse i den siste starten etter lang pasue var 5 Trygfaks under veldig krevende forhold, og løp i kroppen på 6-åringen har trolig gjort veldig godt. Ikke glem at denne hesten vant et V75-løp på solide 26.1 full vei i fjor sommer, og han tåler en tung tur utvendig underveis.

I en alder av 13 år har 10 Gann Min virkelig blomstret opp, og triumfen på 28.0 full vei i den siste starten var av den solide sorten. Det kan bli dønn riktig for "gamlingen" med tøft tempo i front, og da ser vi ikke bort i fra at han feller samtlige til slutt. Positiv sist var 1 Hågå Odin, men han står sjanseartet til i kveld.

Vår rangering V65-6/V5-3/DD-2: A: 2 B: 5-10 C: 1-6-7-11-8-9-4-12-3

V5-4, 2140 meter voltestart
Et varmblodsløp for de stallansatte støter vi på i den fjerde avdelingen i V5-spillet, og vi synes vinnerkandidatene er mange. Vi garderer således bredt, men fremst setter vi svært formsterke 1 Giant News. Tapper til sølv på 17.0 full vei i fra "dødens" i den siste starten, og i fra tet i kveld blir 5-åringen ikke lett å slå.

Pent til i sitt springspor på 20 meter tillegg står 12 Quickfire, og 4-åringen som er herdet i tøffe lag, er snakk om en opplagt vinnerkandidat. Han fikk femte på 16.8 full vei bak Bear Beta&Co i et v75-løp i den siste starten, og da er det litt enklere i mot i kveld. Det er det også fpr 13 On Stride, og han utstyres med Ole J. Østre.

Østfoldingen er av de bedre kuskene i dette løpet, og 4-åringen til Anders L. Wolden har gått to gode løp etter lang pause nå på slutten (han avsluttet strålende til fjerde på 16.6 full vei i den siste starten). Det har vært mye stang ut for 6 Jamie Bonanza i lang tid, men kapasiteten på 5-åringen er udiskutabel.

Det ble et tøft løp i "dødens" i den siste starten, og da svarte han med galopp til slutt. Trolig forbedret med løp i kroppen etter litt pause, og han er ikke rørt i totoen (3-prosenter). Kapable 4 Gary Volcano har mest gått på det jevnne nå på slutten (men det løsner vel snart), mens 15 View Love er spennende etter pause.

Vår rangering V5-4: A: 1 B: 12-13-6-4-15 C: 8-10-7-2-9-14-11-5-3

V5-5, 2140 meter voltestart, monte!
Et monteløp for kaldblodshester avslutter denne V5-reubsen, og vi finner fire vinnerkandidater. Vi synes 6 Føynland Kongen leverte en helt strålende debut under sal til seier på 30.1 full vei i den siste starten (dro voldsomt avgårde sist), og 7-åringen har landets beste rytter på ryggen i form av Siv E. Løvvold.

Vi bankerspiller favoritten på lillebongen, men vi vil gjerne se at stridsmoralen er på topp i noen flere løp før vi "friskmelder" ham. En fin debut under sal leverte også 7 Megårds Knekten i den tredje siste starten (tredje på 31.4 full vei), og han kan stå klar til å overta, dersom favoritten setter på bremsene til slutt.

Kun en start i monte har 8 Zeb Hegero, og da galopperte svensken seg bort. Således vondt å vite hva han kan i denne grenen, men vi krysser på mistanke (formne foran sulky har vært fin nå på slutten). Det ble litt stive bein til slutt for 4 Brenne Junior sist, men 10-åringen gikk et godt løp før galoppen kom til slutt.

Vår rangering V5-5: A: 6 B: 7-8-4 C: 5-3-1-2-9

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag