RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Seks år i Madrid

Foto: Stefan Wermuth/REUTERS
Sist oppdatert:
Cristiano Ronaldo har signert kontrakten med Real Madrid.

Cristiano Ronaldo skrev fredag under på en seksårsavtale med Real Madrid. Den spanske gigantklubben punger ut 94 millioner euro for portugiseren – rundt 700 millioner norske kroner – noe som gjør den tidligere Manchester United-stjernen til historiens dyreste fotballspiller.

Den spanske hovedstadsklubben bekrefter på sin nettside at kontrakten nå er signert, og at den trår i kraft fra og med 1. juli. Det er ventet at Ronaldo vil bli presentert for Real Madrid-fansen den 6. juli.

Nyhet: Spill Lotto og Tipping på mobilen

United bekrefter
Manchester United bekrefter også at kontrakten er underskrevet.

– Cristiano Ronaldos overgang til Real Madrid er så godt som sluttført, og klubbene skrev under på avtalen fredag ettermiddag, opplyser United på sin hjemmeside.

Ronaldo spilte for Sporting Lisboa før han kom til United foran 2003/2004-sesongen. Under tiden der har han vunnet både Mesterliagen, Premier League og FA-cupen.

I sesongen 2007/2008 ble han også toppscorer i den engelske toppdivisjonen, og samme sesong ble den målfarlige supervingen kåret til verdens beste fotballspiller.

Flere stjernekjøp
Ronaldo er imildertid ikke den eneste nykommeren på Santiago Bernabeu denne sommeren. Fra før har klubben også hentet inn stjernene Kaka og Raul Albiol.

Brasilianske Kaka skal ha kostet klubben rundt 600 millioner kroner fra AC Milan, mens Raul Albiol skal ha kostet den nette sum av 135 millioner kroner fra Valencia.

Det er Real Madrids nyvalgte president, Florentino Perez, som står bak den enorme satsningen, i et forsøk på å gjenerobre den spanske fotballtronen fra Barcelona.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere