RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Seks ganger pengene

Det er interessante objekter fra kveldens kamper i Allsvenskan, vi satser friskt med 6,00 i odds på kveldens dobbel.

Resten av dagens kamper og tips

Nettavisens fotballguide

Allsvenskan. Gefle måtte nok en gang reise hjem fra bortekamp uten poeng etter 1-2 for Djurgården sist. På hjemmebane står laget med sterke 4-2-0 og 6-1. Tre spillere tilbake siden sist, deriblant toppscorer Oremo.

BP fortsatt på bunn, men tok tre enormt viktige poeng mot GAIS sist. Har i likhet med vertene 0-2-4 å vise til på bortebane. Tre nye spillere er hentet inn og med i troppen.

Tre av Gefles hjemmeseirer har kommet med ett mål. BP har fire bortetap, tre av dem med mer enn ett mål. Vi tror på en fin Gefle-sjanse til å dekke handicap i kveld. De vinner sjelden stort, men møter her et lag i desperat poengnød, og med nesten tre baklengs i snitt per bortekamp.

AIK styrket før storkampen
Disse lagene knivet om seriegullet i fjor, en duell Elfsborg vant til slutt. AIK har fått en tung start på sesongen med 10. plass så langt, men har heller ikke mer enn åtte poeng opp til ledende Halmstad. Hadde tre strake uavgjorte før dumpekandidat Trelleborg ble slått 2-0 sist, i en kamp der resultatet var eneste lyspunkt.

Begge lag har gjort en del endringer i troppen etter overgangsvinduet åpnet. Hjemmelaget synes utvilsomt styrket, mens gjestene er svekket så langt i sommerhandelen. 2,40 på hjemmeseier er blant de bedre i markedet, og vi slår til.

Les også: V5 fra Drammen i kveld

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere