Seks kamper for Cole

Foto: AFP/Scanpix

Andy Cole får trolig seks kamper utestengelse for sin deltagelse i helgens boksegalla på The Hawthorns. Det betyr at han ikke får spille ligafotball på to måneder.

20.09.04 22:02

Fulham-spissen ble mandag anklaget for voldelig opptreden av det engelske fotballforbundet, etter at han imiterte den britiske bokselegenden Frank Bruno i 1-1-kampen mot West Bromwich lørdag.

Verst gikk det ut over Neil Clement.

Nå er det Andy Cole sin tur til å få en smell. Eller seks, om man skal tro The Sun. De hevder nemlig at den tidligere Manchester United-helten trolig får seks kampers utestengelse.

I så fall er han ikke tilbake før Chelsea-kampen 13. november.

Cole får automatisk tre kampers suspensjon, men i tillegg til sin voldelige opptreden kom han også med noen ufordelaktige kommentarer til dommeren - om dommeren.

Fulham kan i tillegg komme til å få 250.000 pund i bot av FA.

Også hos WBA er enkelte spillere i faresonen. Neil Clement er i likhet med Cole anklaget for voldelig oppførsel, etter at han ble utvist for å sparke ned Luis Boa Morte som bakerste mann. Clement får trolig fire kamper.

Chris Coleman, Fulhams manager, risikerer også straff. Det skyldes kommentarer han kom med til dommer Mark Halsey i kampen mot Arsenal 11. september.

Både Fulham og Cole har 14 dager på å svare på anklagene fra FA. Høringen finner sted 6. oktober. Clement har bare to dager på å komme med sin respons.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.