Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Seks mål og to røde kort på en halvtime i Fiorentina-match

Sassuolo-spillerne feirer et av kveldens tre mål mot Fiorentina. Det holdt ikke til seier. Foto: Serena Campanini / ANSA via AP / NTB scanpix
Sassuolo-spillerne feirer et av kveldens tre mål mot Fiorentina. Det holdt ikke til seier. Foto: Serena Campanini / ANSA via AP / NTB scanpix Foto: (NTB scanpix)
Det sto ikke på underholdningen da Fiorentina gjestet Sassuolo i en spinnvill 3-3-kamp i Serie A søndag. De siste 30 minuttene skrives inn i historiebøkene.

Fram til det 62. minutt var det målløst mellom de to middelhavsfarerne i den italienske toppdivisjonen. Men så smalt det. Sassuolo scoret to, men Fiorentina reduserte kjapt da det var igjen 20 minutter av kampen.

Deretter ble Filip Duricic byttet inn for Sassuolo i det 74. minutt. Hjemmelaget gikk opp til 3-1, men serberen fikk en kort dag på jobben da han ble sendt i dusjen etter bare 13 minutter på matta.

Hans andre gule kort for munnbruk skulle bli skjebnesvangert for lagkompisene utpå banen. To minutter senere reduserte Fiorentina til 2-3 da Marco Benassi enkelt satte inn en retur.

Men så, to minutter på overtid, var det Fiorentinas Nikola Milenkovic som havnet på kant med loven. En Sassuolo-spiller sendte kula forbi serberen, som svarte med en real takling med kun spilleren for øyet. 21-åringen ble, som sin landsmann, sendt i dusjen med to gule kort.

Det skulle imidlertid ikke gjøre noe for gjestene, for seks minutter på overtid ble Kevin Mirallas spilt gjennom. Fra hjørnet av femmeteren satte den inneleide spilleren fra Everton inn 3-3 og avsluttet en helt ellevill halvtime.

(©NTB)

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!