Gå til sidens hovedinnhold

Seks tap på rad for Zuccarello

Og det går enda dårligere for laget til Jonas Holøs.

Peter Forsberg gjorde natt til lørdag comeback i National Hockey League (NHL) da han spilte snaut 18 minutter for Colorado Avalanche, laget til Jonas Holøs.

Sarpingen var også tilbake i NHL etter en periode i reservelaget Lake Erie Monsters i AHL.

Dessverre ble det tap 1-3 mot Ole-Kristian Tollefsens tidligere klubb, Columbus Blue Jackets. Dette var Colorados sjuende tap på rad.

STOR GUIDE: NHL for «dummies»

Forsberg imponerte
Trøsten for Holøs' del, er selvfølgelig at han endelig er tilbake i NHL, at han fikk rikelig med istid (16,37 minutter) og endte med +1 ettersom han var på isen da Colorado tok ledelsen 1-0 gjennom Philippe Dupuis og ikke var på banen ved noen av blåjakkenes tre mål.

Peter Forsberg gjorde dessuten en imponerende innsats.

- Jeg mener at han var vår beste spiller i dag. Han spilte faktisk bedre enn jeg trodde han skulle gjøre, sier trener Joe Sacco til Denver Post.

Forsberg leverte flere pasninger av potensielt målgivende kaliber, men lagkameratene var ikke i stand til å utnytte dem.

Lite istid for Zuccarello
New York Rangers følger hakk i hæl som laget med nest dårligst formkurve i NHL, etter at Mats Zuccarello Aasen og lagkameratene tapte for sjette gang på rad.

Oslogutten spilte bare 9,18 minutter, langt mindre enn de 15-20 minuttene han normalt har fått av trener John Tortorella. Zuccarello var heller ikke involvert i noen av målene i 2-3-tapet mot Atlanta Thrashers.

Men seks tap på rad passer svært dårlig for Mats Zuccarello Aasen, som har en toveiskontrakt og således er enklere å sende til reservelaget enn de fleste andre i Rangers.

Det er ikke overraskende dersom Tortorella ønsker å gjøre noe drastisk. Rangers hadde ikke ledet en kamp på 255,35 minutter før Brandon Dubinsky ga Rangers 2-1 mot Atlanta tidlig i tredje periode, og stjernespilleren Marian Gaborik sliter ukarakteristisk mye med å finne nettmaskene.

Kunne avgjort
New York Rangers blir aldri spilt ut, men laget er såpass tynt besatt når det gjelder målscorere at Gaborik er nødt til å utnytte sjansene sine dersom den tradisjonsrike klubben skal ta en sluttspillplass.

7,36 ut i tredje periode, mens Rangers ledet 2-1, fikk slovaken sjansen til å doble ledelsen med et straffeslag.

- Hadde jeg scoret, hadde kampen vært over. Det går ikke veien for oss når det gjelder å score mål eller vinne kamper. Vi må bare fortsette å være positive. Det er frustrerende, men vi kan ikke begynne å sutre. Vi må fortsette. Sånn er det bare, sier Gaborik til New York Daily News.

New York Rangers ligger på sjuendeplass med 62 poeng i den østre avdelingen, men har nå bare to poeng mer enn Atlanta Thrashers, som ligger på åttendeplass. I tillegg nærmer Carolina Hurricanes (59 poeng, to kamper til gode) og Buffalo Sabres (57 poeng, fire kamper til gode) seg.Åtte av femten lag går videre til sluttspill.

Colorado Avalanche ligger nå nest sist i den vestre avdelingen, med 56 poeng etter at 55 av 82 grunnseriekamper er spilt. Det er åtte poeng opp til åttendeplassen.

Kommentarer til denne saken