*Nettavisen* Sport.

Seks tilskuere skadd i Rally Argentina

ULYKKE: Bildet viser Mads Østberg i hans Citroën DS3 i Rally Argentina, et rally som er preget av ulykken der seks tilskuere ble skadd på lørdag. Foto: Diego Lima (AFP)

Til sykehus for behandling. Uvisst hvor alvorlig skadene er.

Mads Østberg kjemper om seieren i Rally Argentina, men tetstriden ble overskygget av en stygg ulykke lørdag.

Den tredje fartsprøven lørdag, og niende totalt, måtte avbrytes og senere annulleres etter at den newzealandske føreren Hayden Paddon kjørte av veien og inn blant publikum.

Uvisst hvor alvorlig skadene er

Seks tilskuere kom til skade. Prøven ble avbrutt for at de skadde kunne fraktes til sykehus for behandling. Det er fortsatt uklart hvor alvorlig skadene er. Uhellet skjedde i nærheten av Cordoba.

Østberg tok kraftig innpå den ledende briten Kris Meeke på lørdagens første fartsprøver i Rally Argentina og kjemper om seier.

Avstanden mellom de to var 1.08 minutter etter fredagens etappe, men etter at to av lørdagens prøver var unnagjort var avstanden bare litt over 32 sekunder. Meeke hadde en snurring på den første prøven og tapte mye tid.

Sjanseløs i sammendraget

Andreas Mikkelsen og VM-leder Sebastien Ogier måtte begge bryte fredag og fikk sine sjanser i sammendraget ødelagt av det, men de fortsatte lørdag og vant hver sin fartsprøve.

Thierry Neuville og Dani Sordo er andre sterke kjørere som har tapt mye tid på teknisk trøbbel i Argentina. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.