RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Seksåringen som sjarmerer verden

Foto: Getty Images/All Over Press / Twitter
Sist oppdatert:
Stjernespilleren krevde mer penger. Da gjorde en sønderknust seksåring alt han kunne for å finne en løsning.

Historien om seks år gamle Joseph Armento er blitt en snakkis, og det er ikke veldig rart. Han har nemlig sjarmert hele USA i sitt forsøk på å få favorittspilleren til å bli værende på favorittlaget, melder Yahoo Sports.

Brandon Jacobs spilte i fjor for New York Giants, men bestemte seg for å forlate klubben til fordel for San Francisco 49ers.

Penger? Null problem!
Det skjønte ikke lille Joseph mye av. Hvorfor ville spilleren han forgudet nå forlate favorittklubben? Seksåringen ba mamma om forklaring.

- Han vil ha mer penger, svarte moren.

Da fikk Joseph en idé. Hvis det bare er snakk om penger, så kan problemet fikses.

Joseph tømte dermed sparegrisen, som inneholdt tre dollar og 36 cent, fikk moren til å skrive et brev og sendte alt avgårde i posten til Brandon Jacobs.

Sendte brev
I brevet sto følgende:

«Kjære Mr. Jacobs. Min seks år gamle sønn Joseph er en stor Giants-fan. I fjor fikk han muligheten til å være til stede på en kamp, og forelsket seg i laget. Han ble veldig trist av å høre at du og Mario Manningham ikke lenger spiller for Giants. Da han spurte meg hvorfor du drar til San Francisco, forklarte jeg at Giants ikke hadde nok penger til å beholde deg. Derfor prøver han på å få deg til å bli værende, og skrev følgende til deg:

Kjære Brandon Jacobs. Her er pengene, så du kan dra tilbake til New York Giants. Kjærlig hilsen Joe».

Ble rørt
Brandon Jacobs delte brevet med sine følgere på Twitter, og ble tydelig rørt av den sjarmerende guttungen. Han dediserte derfor flere twittermeldinger til seks år gamle Joseph.

- Jeg begynte nesten å gråte, og sliter fortsatt med å holde tårene tilbake. Jeg må muligens dra på overraskelsesbesøk til ham, skrev Jacobs etter at han delte bildet med sine fans.

- Lille Joe har fått mitt hjerte til å vokse. Gutten trodde ikke Giants hadde nok penger til å beholde meg, så han sendte meg 3 dollar og 36 cent. Det er det beste noensinne, skrev han senere.

Men brevet var ikke nok til at Jacobs kom tilbake til Giants, og fortsatt er han 49ers-spiller.

Men Joseph står ikke tomhendt tilbake.

- Ga meg selvtillit
Ifølge Yahoo Sports dro Jacobs på besøk til den seks år gamle gutten, leverte tilbake pengene og tok ham med seg til et hoppeslott, der Joseph fikk leke med Jacobs og sønnen hans. I tillegg fikk han en signert Giants-hjelm.

- Han er verdt mye mer enn femdollarseddelen jeg ga ham, sier Jacobs, som fortsatt er lille Josephs desiderte favorittspiller.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere