RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sekspoengs-seier for Martin & Co

Sist oppdatert:
Martin Andresen (27) spilte en sentral rolle da Blackburn snudde mot Fulham og vant 4-3. Seieren sikret trolig laget ny Premier League-kontrakt.

FULHAM - BLACKBURN 3-4: I løpet av tre kjappe minutter etter sidebytte snudde Blackburn kampen fra tap og null poeng til seier og tre enormt viktige poeng. Først dundret Jonathan Douglas inn utlikningen 2-2 fra kloss hold, deretter sendte midtstopper Lorenzo Amoruso en suser av et frispark rett i nota.

I løpet av de minuttene snudde også geipen til manager Graeme Souness, som etter å ha stått og kranglet med fjerdedommer plustelig satt på benken og applauderte.

Reddet av unggutten

Likevel kom Fulham nok en gang tilbake. Andresen var delvis skyld i Fulhams utlikning til 3-3 da han ikke fulgte løpet fra Louis Boa-Morte. Den portugisiske vingen startet et løp fra midtbanen, spilte vegg og løp fra Andresen som aldri klarte å følge med. Alene med keeper gjorde Boa-Morte enkelt 3-3.

Derfor var nok Andresen, som spilte hele kampen på Loftus Road, svært glad da unggutten Jonathan Stead (21) hamret inn 4-3-målet fra 20 meter - utagbart for Fulhams keeper Edwin van der Sar. Seieren er livsviktig for et Blackburn-lag som har slitt i motvind denne våren.

Hva nå, Martin?

Likevel er spørsmålet om Martin Andresens fremtid i klubben fremdeles like uløst. Blackburn kan stadig risikere å rykke ned, og hva gjør Andresen da? Og ønsker han å spille på et lag som knapt spiller gjennom midtbanen, slik han er vandt med fra Stabæk? Selv har han utsatt avgjørelsen om fotballfremtiden til etter den engelske sesongen er over.

For Souness og Blackburn-ledelsen er nok andre ting viktigere om dagen. Slik som å overleve i Premier League. 2. påskedag tok laget et sjumilssteg mot det målet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere