Gå til sidens hovedinnhold

- Selger Saha over mitt lik

Manchester United har henvendt seg til Fulham med forespørsel om å kjøpe Louis Saha, som selv vil til United. - Det blir over mitt lik, sier manager Chris Coleman.

Franskmannen har slått ut i full blomst for Fulham denne sesongen. Den 25 år gamle pariseren har scoret ti ligamål så langt i årets sesong.

"Meningsløse"
"Det har kommet meningsløse og uønskede forespørsler fra en rekke klubber, inkludert Manchester United", bekrefter Fulham i en uttalelse.

Londonklubben har gitt samme beskjed til alle som har henvendt seg: De vil ikke, og kommer ikke, til å selge Louis Saha.

- Jeg er ikke overrasket over interessen for Louis. Han er en fabelaktig spiller, men om han forlater denne klubben blir det over mitt lik, sier manager Chris Coleman ifølge BBC.

250 millioner er ikke nok
Coleman mener i fullt alvor at ikke engang 250 millioner kroner er nok. Coleman har for øvrig fått klubbeier Mohamed Al Fayeds forsikringer om at klubben ikke trenger å selge spillere.

Saha uttalte tidligere denne uka at en overgang til Manchester United ville vært en drømmeovergang. Spissen har to år igjen av kontrakten, og har så langt takket nei til fornyelse.

Reklame

Dette gir du til morsdagen