RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Selvmål hindret seier

(EPA/Scanpix)
Sist oppdatert:
Jolean Lescott vil nok helst glemme Reading-kampen fortest mulig.

EVERTON - READING 1-1: Everton-fansen kunne ikke fått en verre førsteomgang på stadion. I tillegg til at kampen var sjansefattig og kjedelig, gikk "The Toffees" til pause med 0-1 etter selvmål. Ikke ufortjent ble spillerne pepet av banen.

Det var i det 27. minuttet at Reading fikk frispark til venstre på 16-meteren. Ballen ble lempet inn mot femmeteren, der Stephen Hunt sto klar og headet ballen mot mål. Everton-keeper Tim Howard fikk en hånd på ballen, men slo den rett i Jolean Lescott slik at den spratt i mål.

Etter pausen virket likevel hjemmelaget friskere, og mot slutten av kampen ble det etterhvert flere sjanser. Det var ikke ufortjent da Andy Johnson omsider utlignet i det 81. minutt, etter mye press fra Everton. Johnson stanget ballen i mål fra åtte meters hold, etter en stuss fra 16-meteren.

Like etter Johnsons utlikning serverte Reading hjemmelaget nok en sjanse med en horribel pasning på midtbanen, uten at Everton klarte å utnytte overgangsmuligheten. På overtid hadde Everton både et skudd i nettveggen og et frispark centimetere over tverrliggeren.

Everton og Reading ligger etter kampen på henholdsvis 7. og 9. plass i Premier League.

Newcastle møter Tottenham på White Hart Lane klokken 17.00. Nettavisen følger kampen LIVE.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere