RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Semb: - Positiv trekning

Sist oppdatert:
Nils Johan Semb mener Norge var heldige med trekningen, spesielt fordi vi fikk Slovenia fra seedingsgruppe to. - Det var en positiv trekning, konkluderer Semb. Hva mener du?

Norge trakk Italia, Slovenia, Skottland, Norge, Hviterussland og Moldova. Skottland var et av lagene landslagstrener Åge Hareide på forhånd håpet på. I tillegg fikk Norge Slovenia i stedet for et lag som for eksempel Nederland i seedingsgruppe to.

- Norge må være godt fornøyd med den trekningen der. Vi kunne selvfølgelig håpet på Sverige, men viktigste var å unngå å få de store kanonene i gruppe to og tre, sier Nils Johan Semb til TV 2 Nettavisen.

Han regner, som alle andre, Italia som den klare favoritten i gruppa.

- Men Norge har en veldig stor mulighet til å kjempe med Italia, mener Semb.

Semb har fortsatt travle dager, selv om han ikke lenger er landslagssjef for Norge.

- Jeg kunne godt tenkt meg å ha hatt et halvår til, og vært med i EM-sluttspillet. Men vi var uheldige med trekningen i playoff. Det jevner seg jo litt ut over tid, sier Semb - og tenker naturligvis på VM-trekningen.

Hva mener du om VM-trekningen? Si din mening i kommentarfeltet under.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere