*Nettavisen* Sport.

Semb terpet forsvar

ZENICA (TV 2 Nettavisen): Nils Johan Semb brukte mye tid på å teste ut forskjellige forsvarsformasjoner på torsdagens trening, og lite tyder på store overraskelser.

04.09.03 23:44

Basma, Berg, Johnsen, Bergdølmo – Dette er Norges forsvarsrekke mot Bosnia-Hercegovina lørdag.

Velger det trygge

Claus Lundekvam fikk sine muligheter i løpet av torsdagens trening på kamparenaen i Zenica, men det meste tyder på at Nils Johan Semb velger det trygge.

- Vi har byttet en del på formasjonene, men sjansen er vel der for at det blir slik, sier André Bergdølmo til TV 2 Nettavisen.

Mens forsvarsspillerne ble drillet på ene banehalvdelen, hadde spissene angrepstrening på motsatt side. Det ga keeperne Espen Johnsen og Frode Olsen muligheten til å briljere med strålende redninger.

God Olsen

Og selv om Johnsen trolig starter på lørdag, var det Olsen som imponerte mest på treningen. Spesielt under spilldelen var vikingkeeperen strålende.

Utfra treningen torsdag, tyder det meste på at Norge stiller slik mot Bosnia-Hercegovina: Espen Johnsen – Christer Basma, Henning Berg, Ronny Johnsen, André Bergdølmo – Ole Gunnar Solskjær, Martin Andresen, Trond Andersen, Roar Strand, John Arne Riise – John Carew.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.