RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Semb velger Runar Berg

(scanpix)
Sist oppdatert:
LA MANGA (TV 2 Nettavisen): Med André Bergdølmo borte, er det bare en plass å kjempe om på det norske laget som møter Spania. Hvem ville du valgt?

Oppladningen har ikke vært perfekt for Nils Johan Semb. Skadene har florert, og landslagssjefen kan ikke velge fra øverste hylle.

Det positive er at laguttaket blir enklere. Espen Johnsen er et klart valg mellom stengene.

Torsdag kveld ble det klart at André Bergdølmo ikke blir klar til de to kommende kampene. Da blir John Arne Riise back lørdag kveld. Riise er et klart bedre valg enn Ståle Stensaas både defensivt og offensivt, og det defensive blir viktigst på Mestalla. Derfor Riise i backrekka.

Johnsen som anker

På midtbanen drilles Ronny Johnsen inn som anker. Til nå tyder all formasjonstrening på at Martin Andresen, Roar Strand og Steffen Iversen også får tillit. Det samme gjør som tidligere kjent Tore André Flo på topp.

Det betyr at det bare er kamp på en eneste plass før lørdagens kamp: Venstre indreløper. Valget står mellom Runar Berg og Jan Gunnar Solli.

Berg vs. Solli

Solli har blitt brukt mest i rollen på trening, men TV 2 Nettavisen sitter med følelsen av normalt konservative Semb ender opp med Runar Berg.

Berg har rutine, en god pasningsfot og løpskapasitet. Solli mangler rutinen, og Semb vet at RBK-spilleren har evnen til å komme inn og sette sitt preg på kampene. Superinnbytter-stemplet taler mot Solli. Dermed ender Semb med følgende norske lag mot Spania.

E.Johnsen – Basma, H.Berg, Lundekvam, Riise – Iversen, Andresen, R.Johnsen, R.Berg, Strand – Flo.

Er dette laget godt nok til å komme fra Spania med et godt utgangspunkt? Si din mening i kommentarfeltet under.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere