RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Semb vil unngå tre lag

Foto: Scanpix
Sist oppdatert:
ULLEVAAL (TV 2 Nettavisen): Nils Johan Semb vil unngå Nederland, Spania og Tyrkia i omspillet om en EM-billett. Ellers spiller det liten rolle for landslagssjefen.

(Norge – Luxembourg 1-0): Trekningen skjer i Frankfurt kommende mandag – og Norge kan trekke ett av følgende lag: Slovenia, Nederland, Latvia, Skottland, Spania, Tyrkia, Kroatia, Wales, Russland.

- Vi får være så ærlig å si at de tre lagene er et lite hakk bedre enn oss. De tre lagene har store verdensstjerner. Men det skal spilles først, og vi er ikke slått på forhånd. Det blir et rotterace uansett hvilket lag vi trekker, men vi skal ta det som en utfordring, sa Semb.

Selv kommer han ikke til å reise til Frankfurt for å følge trekningen ringside.

- Jeg ble forespurt, men det er helt uaktuelt for meg å reise dit. Jeg kan ikke påvirke hva som triller ut av hatten der likevel.

- Da tar jeg meg heller en joggetur i Åsgardsstrand, sa Semb.

Det blir en helt ny opplevelse fora ham å lede laget i to helt avgjørende kamper om en sluttspillplass.

- Ja, det er noe helt nytt. Vanligvis forsøker vi å vinne bortekampene. Men nå kan vi jo komme hjem med 0-1 og folk vil kunne si det er veldig bra, sa han og lo høyt!

- Det har jeg jo sett andre lag få når de har kommet hjem med et slikt resultat. Men vi har måttet stå skolerett i ei uke etterpå med langt bedre resultater, smålo han videre.

Selve kampen mot Luxembourg ville han ikke bruke særlig mye tid på.

- Vi gjorde jobben vår. Jeg er glad for det. Det denne kvelden handlet om var å gjøre jobben. Det ble et rotterace til slutt, men femten, fjorten, fjorten og tretten poeng på de fire beste lagene.

- Jeg kommer ikke til å komme med noen kampanalyse. Vi vinner 1-0, og vi vinner fortjent fordi vi var klart bedre enn Luxembourg, men prestasjonen vår i andre omgang var ikke bra. I kveld må vi glede oss over resultatet, sa landslagssjefen om kampen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere