RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sembs eneste bekymring

Sist oppdatert:
LA MANGA (TV 2 Nettavisen): Martin Andresen og Henning Berg trente torsdag og Claus Lundekvam trener trolig fredag. André Bergdølmo er dermed Nils Johan Sembs eneste bekymring.

Claus Lundekvam skadet ankelen i en duell med Håvard Flo på onsdagens trening. Men landslagslege Thor Einar Andersen regner med at Southampton-stopperen er tilbake for fullt fredag.

- Vi er veldig optimistiske. Han kommer til å sykle og trene balanse og styrke i dag, det gjelder å få kontroll over hevelsen, sier Andersen til TV 2 Nettavisen.

- Spiller lørdag
- Men jeg er optimistisk på at han er tilbake på full trening i morgen. Jeg er nesten sikker på at han spiller lørdag.

Fredag trener Norge på kveldstid, på kamparenaen Mestalla i Valencia. Skal man være med i vurderingen til Semb i forhold til førsteelleveren, må man trolig delta på fredagens trening.

Alternativ trening
André Bergdølmo sto over torsdagens trening, og nøyde seg for tredje dag på rad med alternativ trening. Dortmund-spilleren sliter med en overbelastningsskade i kneet.

- Det er litt negativt at ikke han har kommet lenger. Målet har hele tiden vært at han skulle trene i dag, sa Andersen under torsdagens trening. Mye tyder på at det går mot operasjon for Bergdølmo.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere