RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sembs rolle i NFF er avklart

Foto: Berit Roald / NTB scanpix
- Viktig å få tydelighet rundt rollen, sier Semb.

Nils Johan Semb fortsetter som toppfotballsjef, opplyste Norges Fotballforbund onsdag.

Han vil ha det øverste fagansvaret for toppfotballen i NFF.

- For meg har det vært viktig å få avklart tydeligheten rundt ansvarsområdene til toppfotballsjefen. Jeg er fornøyd med den klare autoriteten rollen er gitt, sier Nils Johan Semb til fotball.no.

Generalsekretær Kjetil Siem er glad for at toppfotballsjefens rolle nå er avklart.

- I og med at stillingsinstruksen skulle omskrives som en konsekvens av hvordan den nye landslagssjefen skal rapportere, var det nødvendig med noe tid for å få alle brikker på plass. Nå har vi et team av personer rundt toppfotballsatsingen som virker meget motiverte, og hvor hver enkelt får fokusere på det en er best til, sier Siem.

Semb er øverste sportslige leder/fagansvarlig for alle landslag på herresiden og A-landslaget kvinner. Toppfotballfaglige prosjekter ligger også under toppfotballsjefens område.

Det har vært uklarhet om Sembs rolle etter at Per-Mathias Høgmo ble hentet inn som landsalgssjef før Egil Olsens kontrakt var gått ut. Endringen skjedde da Semb var på ferie. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere