Gå til sidens hovedinnhold

Sen Crespo-magi reddet Chelsea

Hernan Crespo kunne blitt syndebukk, men ble i stedet den store helten da Chelsea avgjorde i sluttminuttene mot Middlesbrough.

MIDDLESBROUGH-CHELSEA 1-2: Chelsea-manager Claudio Ranieri hadde plassert både Hernan Crespo og Adrian Mutu på benken fra start av. Totalt hadde Ranieri gjort fem forandringer på laget som tapte mot Besiktas, og Juan Sebastian Veron var ikke en gang på benken.

Middlesbrough kom til kampen fra tre strake 1-0-seirer, men måtte klare seg uten nederlandske Zenden ettersom han har en klausul i utlånsavtalen om at han ikke kunne spille mot Chelsea.

Komplett kampfakta

Kunne ledet mer

Etter 17 minutter tok Chelsea ledelsen. Damien Duff fant islandske Eidur Gudjohnsen med en lur pasning, og spissen bommet ikke. Chelsea kunne ledet mer enn 1-0 til pause, men John Terrys heading etter et Frank Lampard-frispark traff tverrliggeren.

Middlesbrough kom tilbake i kampen takket være en fantastisk start på 2. omgang. Gaizka Mendieta spilte fri Szilard Nemeth, og han scoret etter bare 20 sekunder av omgangen. Etterpå presset Middlesbrough på for den avgjørende scoringen, men uten å lykkes.

Til slutt kom sjansene andre vei også. Først mistet Colin Cooper ballen til Crespo, men argentineren skjøt rett i ansiktet til Middlesbroughs keeper. To minutter før slutt fikk han imidlertid revansjen sin. Crespo steg til værs på bakre stolpe, og headet et innlegg fra Duff via bakken og i mål.

Arsenal neste

Dermed holder Chelsea følge med Arsenal og Manchester United på toppen av tabellen. I neste serierunde, om to uker, er det duket for toppoppgjør når Chelsea og Arsenal møtes på Highbury. Middlesbrough ligger i sumpa etter dette tapet, men i en rettferdig verden hadde de fått poeng.

HTML EMBED
Reklame

Black weekend: Salgene fortsetter - Her får du oversikten du trenger