Gå til sidens hovedinnhold

Sender familien Northug til OL

Kjell Inge Røkke mener alvor med langrennssatsingen.

- Det blir ingen familie på tribunen. De prioriterer junior-VM, sa Petter Northug til Nettavisen da han satte seg på flyet med kurs for Nord-Amerika forrige mandag.

Les også:
VM-gull til ny Northug
Northug mot Northug i prøve-VM

Nå kan han likevel glede seg over å bli heiet fram av sine aller nærmeste i OL-løypene i Vancouver. Kjell Inge Røkke spanderer tur.

- Meget hyggelig kar
- Kjell Inge og kona Anne Grete Eidsvig skal på privat tur til OL i Vancouver i noen dager. I den forbindelse inviterer de med seg en del gjester, både innenfra og utenfra idretten, sier Røkkes pressetalsmann Rolf Nereng til Trønder-Avisa.

Nereng vil ikke kommentere hvem de inviterte er, men foreldrene til både Petter Northug og Eldar Rønning bekrefter at de skal være med.

- Jeg har hatt noen samtaler med Røkke tidligere, og han er en meget hyggelig kar. Det var veldig hyggelig da han ringte, sier John Northug til avisen.

Fire år, 60 mill.
Nylig ble det klart at Kjell Inge Røkke gjennom Aker ASA går inn som hovedsponsor for langrennslandslaget fra og med neste sesong.

Les også: Mener Røkke gjør et smart trekk

Aker spytter inn hele 60 millioner kroner de fire neste årene gjennom en spesiell avtale som også sikrer alle landslagsløpere et personlig stipend på 120.000 kroner i året. Også landslagsløpernes klubber får et årlig tilskudd.

Sjekk siste vintersportsnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Reklame

Slik gjør du bålpannen om til en pizzaovn

Kommentarer til denne saken