RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sender Rooney til USA

Foto: Martin Rickett (PA/Scanpix)
Sist oppdatert:
25-åringen går garantert glipp av møtet med Manchester City.

Det er ikke bare utallige spekulasjoner rundt framtiden som har plaget Wayne Rooney denne høsten. En skade i ankelen har også gjort sitt til at spissen ikke har prestert maksimalt.

25-åringen, som nylig signerte en ny kontrakt med de røde, har ikke vært på banen siden 2-2-kampen mot West Bromwich i ligaen, og kommer også til å glipp av møtet med Manchester City.

Sendes til USA
Det er fortsatt usikkert når spissen vil være tilbake på banen, og Manchester United har nå bestemt seg for å sende Rooney til USA for en uke med trening, slik at han kommer i form.

- Det vi har tenkt å gjøre med Wayne er å sende ham til Nike Town i USA for en ukes trening. Vi har bestemt dette sammen med Wayne og det medisinske apparatet, og tror dette vil være det beste for ham nå, sier assistent Mike Phelan til Sky Sports.

- Han reiser på lørdag, og vil returnere lørdagen etter. Det blir en ukes intensiv trening, nøye overvåket av et legeteam og eksperter på idrettsskader, forteller assistenttrener Phelan.

- Trenger trening
United-assistenten tror at Rooney vil ha godt av litt tid borte fra medias søkelys etter alt oppstyret den siste tiden, og antyder at spissen vil være klar til møtet med Wigan 20 november.

- Vi har fasilitetene til å gjennomføre dette i England også, men vi tenkte det kunne være bra for klubben og spilleren med noe nytt for en liten stund. Han har fått mye oppmerksomhet den siste tiden, og vi ønsker å gi ham de beste forutsetningene for å være i toppform når han er spilleklar igjen, sier Phelan.

- Han trenger treningen. Det er vi alle enige om. Han kan reise dit uten å få all oppmerksomheten han ville fått her. Går alt etter planen vil han være spilleklar når han er tilbake.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere