RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sender to mann til Åråsen

(FOTO: SCANPIX)
Sist oppdatert:
Tro ikke at Newcastle tar lett på Intertoto-møtet med Lillestrøm. Onsdag er de representert med to spioner på Åråsen.

Lørdag møtes Newcastle og Lillestrøm på St. James’ Park til første kamp i tredje runde i Intertoto-cupen. Vinneren av hjemme/borte-duellen får sjansen til å spille Uefa-cupkvalifisering.

Den muligheten har Newcastle ambisjoner om å gripe begjærlig.

Manager Glenn Roeder var selv til stede på Åråsen da Lillestrøm banket Keflavik 4-1 hjemme i forrige runde, og klubben sendte også representanter til returkampen på Island.

- I kampform
Ifølge Newcastles hjemmesider vil også to klubbrepresentanter overvåke onsdagens tippeligakamp mellom Lillestrøm og Odd Grenland.

Manager Roeder er spesielt opptatt av at Lillestrøm er midt i sesongen.

- De er i kampform, fordi de er midtveis inne i den hjemlige serien. Og treneren deres, Uwe Rösler, her meget gode kunnskaper om engelsk fotball etter å ha spilt her selv, poengterer Roeder.

Selv hadde han et hyggelig møte med Lillestrøm-treneren i forbindelse med Keflavik-kampen.

Tenker ikke på tap
- Da jeg og David Mills var i Norge, så vi Englands VM-kamp mot Portugal sammen med Uwe. Ut fra det han sa er det bare å fastslå at han fortsatt har god innsikt i hvordan vi spiller fotball, fastslår Roeder.

Men selv om Newcastle har respekt for Lillestrøm, er ikke Roeder i tvil om hvem som kommer til å vinne.

- Tanken om tap har ikke engang streifet meg. Denne kampen er veldig viktig for oss. Den kan gi oss adgang til Uefa-cupen og europeisk fotball, og det vil være en super belønning for spillerne som jobbet så hardt mot slutten av forrige sesong at vi klarte å gi oss selv denne muligheten, sier Glenn Roeder.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere