RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sendte Mikel-brev til Fifa

Sist oppdatert:
Manchester Uniteds advokater har i dag sendt et dokument på 40 sider til Fifa angående John Obi Mikel.

I dokumentet forklarer United i detalj hvorfor de mener de har rettighetene til John Obi Mikel, en av de største talentene Sir Alex Ferguson noen gang har sett, og ikke Chelsea.

United har i tre måneder nå samlet inn bevis mot de regjerende ligamestrene. Uniteds advokater legger i detalj fram hvorfor de mener å sitte på en vanntett avtale med Mikel og Lyn. United har også, ifølge The Guardian, bevis for hendelsene som førte til at Mikel "nesten ble kidnappet av Chelsea", som Carlos Queiroz uttrykte det. Assistent-treneren mente også at Chelsea hadde "tatt fotballen ut i jungelen".

Chelsea har hele tiden hevdet at Mikel var muntlig enig med dem om en fireårs-kontrakt. United kjøpte Mikel fra Lyn i april for et ukjent beløp.

Uniteds juridiske team har også vært i Oslo for å snakke med Lyn-ledelsen. I tillegg har advokatene vært i kontakt med agent Daniel Fletcher, som har sendt sin egen sak til Fifa etter at Mikel plutselig dumpet ham til fordel for John Shittu. United tror Shittu jobber for Chelsea, og at Mikel ikke ville hatt noen reservasjoner mot å komme til Old Trafford om det ikke hadde vært for agenten. Fletcher mener blant annet at Mikel blir skremt og tvunget til å gjøre noe han ikke vil.

United ønsker at Fifa skal ratifisere at Mikel er deres spiller, og i det minste instruere Chelsea til å holde fingrene av fatet. De håper også å overtale Mikel til å kvitte seg med Shittu.

En ting er i hvert fall helt klart: siste ord er ikke sagt i denne saken.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere