Gå til sidens hovedinnhold

Senker favoritten?

Treneren til gode Caballion sender ut en spennende hest i lunsjen på Bollnäs i dag, og da snakker vi om et andrevalg i spillet!

Sportspills meny torsdag:
Deadline Day: Vi følger overgangsvinduet fortløpende

Lunsjtrav Bjerke: Hop'n i knallform

Oddstips: En svensk hockeydobbel

Torsdagen er det som vanlig full fyr i lukene, og vi hiver oss først over to lunsjomganger til hhv Bollnäs i Sverige og i Drammen i Norge. På kvelden er det V65-spill til Åby hos søta bror og en dobbel V5-omgang til Bergen som frister, og vi serverer våre trofaste lesere tips til alle arenaer i dag.

Les også:Herlig lunsjbanker!

I lunsjen i Bollnäs spiller vi 4 Paradise Beach i V4-2 som så meget fin ut sist da han satt fast med alt igjen til slutt, og i den nest siste starten galopperte han bort en bra plassering kort før mål. Så spenstig og fin som Fast Photo–sønnen var i sitt siste løp har han aldri vært, og Henrik Larrson kan bekrefte at 5-åringen virker meget bra hjemme i intervallene.

Paradise Beach er meget rask fra start, og her gjelder det kun for Fredrik B. Larsson at han holder favoritten 6 Bicc`s Hotshot fra livet ned startsiden. Vi tror at vår banker for dagen holder ute favoritten, og da er det ingen grunn for Larsson å slippe til noen. Vi klinker til med en meget friskt bankerspill på andrevalget i spillet, og vi tror på tet og slutt!

Innleveringsfrister Bollnäs
V4 kl. 12.20
DD kl. 12.37

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Dagens outsider!
8 Pyrodi i V4-1 har vært ujevn i prestasjonene, men de gangene hun unngår galoppen blir det som oftest seier. Moe Odin–datteren synes vi har møtt tøffere konkurranse enn det hun møter i dag, og nå slipper hun å møte hingstene (ofte gjort det). Nå kommer hun tilbake etter snaue to måneders pause, men etter de rapportene vi har på henne kom pausen p.g.a. en hovbyld.

Trener meget fint nå, og kjører Ulf Ohlsson feilfritt med den den Niclas Torstemo–trente seiershoppa, tror vi på en meget bra vinnersjanse. Vi mener hun er hesten i feltet med størst kapasitet, og hun er vår favoritt (hun er nede som et tredjevalg i spillet).

Øk moroa og spenningen til dagens løp ved også å kjøpe en lyntotokupong i spillboksen under til et av dagens spill.

HTML EMBED
HTML EMBED

Kommentarer til denne saken