Strasbourg-Metz 3-0 (3-0):

To mål på 14 minutter i den første omgangen fra Diallo var nok for at Strasbourg tok sin andre seier denne sesongen. Og det må ha smakt ekstra godt for senegaleseren å score fredag.

Diallo var nemlig i Metz fra 2015 til 2020, og hadde flere gode sesonger på topp for klubben. I 2018/19 var han toneangivende med 26 mål på 37 kamper da klubben rykket opp fra Ligue 2, mens det sesongen etter ble 12 mål på 26 kamper på øverste nivå.

Han fikk fire kamper for Metz i august og oktober 2020, før han på overgangsvinduets siste dag ble klar for Strasbourg. Sist sesong noterte han seg for ni mål på 32 kamper etter å ha scoret i sine to første kamper for klubben.

Og fredag ble det to scoringer mot gamleklubben da Strasbourg vant 3-0. Etter at Ludovic Ajorque satte inn 1-0 på straffe etter ni minutter, var det duket for Diallo-show.

26 minutter var spilt da han scoret sitt første for kvelden. Gerzino Nyamsi spilte en lekker stikker gjennom til Diallo, som dro seg inn i banen og skjøt ballen via hanskene til Oukidja og i mål.

14 minutter senere var han igjen klinisk alene med Oukidja da han satte inn 3-0. Og kvarteret før slutt fikk han øredøvende applaus fra hjemmefansen, da han ble erstattet av tidligere PSG-spiss Kevin Gameiro.

Nå har senegaleseren scoret i to strake kamper. Også mot Lyon i sist serierunde ble det scoring for spissen. Det endte til slutt 3-0 til Strasbourg.

Husk at Nettavisen viser samtlige Ligue 1-kamper i årene fremover. Sendingene ser du med et abonnement med Nettavisen Pluss eller en annen Amedia-avis.

Nettavisen og Amedia har nemlig sikret de svært eksklusive rettighetene til å vise fransk toppfotball, frem til og med sesongen 2023/24. Alle med abonnement hos oss får kostnadsfri tilgang til kampene i den franske toppdivisjonen.