RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Senket sitt kommende lag?

(AP)
Sist oppdatert:
Steed Malbranque er svært aktuell for Manchester City. Lørdag senket han sin mulige nye arbeidsgiver for Fulham.

Fulham - Manchester City 2-1:

Malbranque scoret begge målene for londonklubben i 2-1-seieren over Manchester City. I januar kan han allerede være klar for Stuart Pearces manchesterlag, men først skulle de altså få føle hva franskmannen kan utrette foran mål.

- Vi fortsatte der vi slapp mot Liverpool her på hjemmebane, og jeg er glad på Steeds vegne for hans to mål i denne kampen, samtidig som hans innstilling var forbilledlig, oppsummerte manager Chris Coleman etter kampen.

Først flyktet franskmannen Luis Boa Mortes innlegg i nettmaskene etter seks spilte minutter, så rundet han landslagskeeper David James ett minutt før pause, og satte inn det som skulle vise seg å bli vinnermålet.

I mellomtiden hadde Lee Croft utlignet mot spillets gang, og så ut til å gjenopprette den imponerende stimen City har vært i helt fra begynnelsen av sesongen.

Men Steed Malbranque, som takket nei til en City-overgang verdt fem millioner pund i sommer, ville det altså annerledes.

- Jeg vet ikke noe om en overgang knyttet til Steed. Vi ønsker jo aldri å selge våre beste spillere, sa Coleman, om overgangsryktene som igjen har blusset opp rundt en av hans beste spillere.

Nå ønsker Coleman derimot å lokke Malbranque med en ny kontrakt, for å ende spekulasjonene en gang for alle.

- Jeg ser frem til å diskutere en ny kontrakt med ham, og jeg er sikker på at vi kan komme frem til en minnelig løsning, avsluttet Coleman.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere