Senket Sunderland på 15 minutter

Foto: (Scanpix)

I løpet av kvarteret før hvilen serverte Thierry Henry Arsenal seieren med to målgivende og en scoring.

02.05.06 08:17

SUNDERLAND – ARSENAL 0-3:

MANCHESTER UNITED - MIDDLESBROUGH 0-0:

WEST BROM - WEST HAM 0-1:

Dermed henger Arsenal fortsatt med i kampen om den viktige fjerdeplassen som gir Champions League-spill.

London-klubben ligger med seieren over Sunderland på femteplass, fire poeng bak erkerivalen Tottenham på fjerde. Spurs har en kamp igjen å spille, bortemøtet mot West Ham. Arsenal har to matcher igjen: City i Manchester og Wigan i London.

Skulle Tottenham ende på fjerde og Arsenal på femte, kan det likevel bli Arsenal som får sjansen i Champions League neste sesong. Det europeiske fotballforbundet (UEFA) har nemlig bestemt at hvis et lag vinner Champions League, og ikke kvalifiserer seg til Champions League fra hjemlig serie, så får de plassen til det dårligst kvalifiserte laget fra denne serien. Hvis Arsenal slår Barcelona i Champions League-finalen, kan det altså gå ut over Tottenham.

Manchester United sørger for spenning i kampen om 2. plassen med uavgjort og en svak kamp mot Middlesbrough. McClarens menn var best før pause, mens United til tider kjører over gjestene etter hvile. Savnet etter Rooney ser ut til å være stort, og ingen av hjemmelagets spillere evnet å få ballen forbi Bradley Jones. Keeperen reddet også en straffe fra en svak Ruud van Nistelrooy.

I den tredje kampen sikret West Ham seg seieren over West Bromwich etter scoring av Reo-Coker. Kapteinen avsluttet angrepet han selv startet med å sette ballen i mål fra 10 meter.

Sjekk tabellen her.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag